Eldre mann slått ned

Av
Artikkelen er over 18 år gammel

En eldre mann ble brutalt slått ned i sitt hjem i Horten sentrum i går kveld. Heldigvis gikk det relativt greit med mannen

DEL

Ved 17-tida i går kveld fikk en mann i sentrum av Horten besøk av to yngre gutter. Mannen lukket opp for guttene. I går kveld var politiet tilbakeholdne med opplysninger om hva som egentlig skjedde før en eller begge guttene tildelte mannen slag i hodet.
Naboer kom mannen til unnsetning. De to guttene klarte å stikke av fra boligen, og ved 22-tida i går kveld var guttene fortsatt på frifot. Naboene varslet politi og ambulanse, og den skadde mannen ble kjørt til legevakta i Horten. Heldigvis var ikke mannen så skadet som det ved første øyekast kunne se ut som, og etter behandling på legevakta med blant annet vasking av sår, ble han sendt hjem til seg selv igjen.
- Vi er på jakt etter et par yngre gutter. Vi tror å vite hvem de er, og foreløpig ønsker vi ikke å gå ut med noen teori om hva årsaken til det brutale overfallet kan være, sier politivakta i Horten til Gjengangeren.

Artikkeltags