Åpner dørene i dag

NYTT STUDIO: Fotograf Pål Bøe og makeupartist Anncorrie Ulltveit-Moe åpner dørene til sitt nye studio i dag.
FOTO: ROLF W. MARTHINSEN

NYTT STUDIO: Fotograf Pål Bøe og makeupartist Anncorrie Ulltveit-Moe åpner dørene til sitt nye studio i dag. FOTO: ROLF W. MARTHINSEN

Av
Artikkelen er over 13 år gammel

HORTEN: Fotograf Pål Bøe har siden han la ned sitt studio i Storgata hele tiden holdt fotograferingen ved like. Nå satser han igjen. Denne gang heldigitalt.

DEL

– Jeg har en stund hatt studio ute på Karljohansvern, men plasseringen har ikke vært heldig. Vi holder nå på med de siste forberedelsene, og selv om vi ikke har åpnet ennå har det vært folk innom og bestilt fotografering, sier Pål Bøe.
Det nye studioet ligger i Vognmannsgate nærmeste nabo til Europris. Bøe har sett seg om etter nye lokaler i ettårs tid, og er svært fornøyd med plasseringen.
Ny teknikk
Konseptet er det samme, men teknikken Pål nå benytter seg av er annerledes enn da han hadde forretning i Storgata. Han fotograferer med digitalkamera, behandler bildene på skjerm, og printer selv alt han leverer. Alt fra takkekort til store forstørrelsen lager Pål selv. Før fikk kundene et lite album med prøvebilder. Nå ser kundene bildene på en skjerm, og velger selv hvilke bilder de ønsker å kjøpe.
– I tillegg til at alt gjøres alt digitalt, har jeg fått med Anncorrie som skal ordne med hår og makeup. Vi satser på ungdomsfotografering, og da et det viktig at hår og sminke er bra, forklarer fotografen.
Bøe fotograferer mest portretter i form av bryllup og barnefotograferinger, både innen -og utendørs. I tillegg tar han noen reklameoppdrag.

Artikkeltags