Gå til sidens hovedinnhold

– Livsfarlig å komme nær ledningene på bakken

Artikkelen er over 5 år gammel

Skagerak Energi er ennå ikke ferdig med feilrettingen etter uværet i helga. Selskapet advarer mot å komme nær ledninger som ligger på bakken.

(Tønsbergs Blad)

TØNSBERG: Onsdag morgen manglet fortsatt sju kunder i Andebu strøm. Også sju kunder i Larvik har ikke varme i panelovnene, opplyser selskapet i en pressemelding.

De fleste av disse er hyttekunder, og mannskaper fra strømselskapet jobber med feilretting på alle disse stedene onsdag.

– Kan være livsfarlig

Samtidig advarer Skagerak Energi mot å komme nær ledninger som ligger på bakken.

– Vi minner om at ledninger som er revet ned og ligger på bakken fortsatt kan være spenningsførende. Det er forbundet med livsfare å komme nær slike ledninger. Observasjoner av slike ledninger bes meldt til feilmeldingen på 815 20050, skriver kommunikasjonsdirektør Thor Bjørn Omnes i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Helgen da alt gikk galt – les alt om kaoset her

– Vi opprettholder full beredskap inntil alle kunder har fått strømmen tilbake, sier beredskapsleder i Skagerak Nett, Geir Kaasa.

Kan være flere feil

– Det kan fortsatt finnes feil ute i nettet som ikke er meldt inn til Skagerak Nett. Kunder utenfor de områdene som er nevnt over som strømløse bes melde dette til oss, sier Kaasa.

Folk som har vært uten strøm i mer enn 12 timer vil automatisk få en kompensasjon for dette.

LES OGSÅ: Mistet du strømmen i helgen? Dette har du krav på i erstatning

Kommentarer til denne saken