Ny løsning for å lese GG+

Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Mange av sakene på gjengangeren.no får du kun tilgang til som abonnent. Nå har løsningen for å få lest disse sakene blitt ny.

DEL

Du har kanskje lyst til å lese en sak på nettavisa og du er abonnent. Men når du klikker på saken så oppdager du at du får beskjed om å logge deg inn. Hva gjør du?

Inntil nylig måtte du lage deg en aID-konto, med brukernavn og passord. Men nå kan du også logge deg inn med din vanlige Facebook-konto.

Tilgang til pluss-innhold og e-avis

Over 70 aviser i Amedia har i dag en innloggingsløsning kalt aID. Som abonnent får du muligheten til å registrere deg som bruker av aID, noe som gir deg tilgang til  saker som tilbys som pluss-innhold og eavisa.

Denne uken lanserte Amedia en ny måte å logge seg inn på avisenes aID-løsning. Den nye løsningen kobles mot din Facebook-konto, noe som gjør at du kan kutte ut ett brukernavn og passord som du ellers hadde måttet gå rundt å huske på.

– Målet er å gjøre det enda enklere å logge seg på for å få tilgang til pluss-sakene og eavisa vår. Dessuten er verden full av passord, og denne endringen bidrar i det minste til at vi får ett mindre, sier ansvarlig redaktør Torgeir Lorentzen.

Du kan teste innloggingen til E-avisa her.

Senker innloggings-terskelen

Avisene håper at dette vil være med på å senke terskelen for å logge seg inn og opprette nye brukere.

Den nye innloggingsløsningen krever at du godtar at aID mottar det du har av offentlig informasjon på Facebook. Dette kan være opplysninger som navn, kjønn, språk og land.

Du finner mer informasjon om aID her.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.