Gå til sidens hovedinnhold

Nabokonflikten i Strandparken: «Vi registrerer at Kjeldsberg mener at tre rettsinstanser ikke har gjort jobben sin slik han ønsker det».

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi viser til Kjeldsbergs kommentarer vedrørende rettssakene i Strandparken Fjordpanorama, de krever et svar.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi kommenterer ikke de juridiske sidene ved denne saken, men registrerer at Kjeldsbergs mener at tre rettsinstanser ikke har gjort jobben sin slik han ønsker det.

Kjeldsbergs har ved salget av leilighetene omgått eierseksjonslovens ufravikelige bestemmelser ved å forlede oss kjøpere til å undertegne vedtekter som var i strid med denne loven.

Når dette blir påpekt og rettet opp er det trusler om g gjennomføring av søksmål som er dialogutspillene til Kjeldsbergs. Dette er ledd i en uttretting og forhalings taktikk som vi har opplevd fra Kjeldsbergs over tid.

I sitt tilsvar påstår Kjeldsbergs at det viktigste for dem var å få klarhet i om de kunne beholde sine «eksklusive» rettigheter til evig tid.

Dette kunne vært avklart etter første dag i Tingretten da vi som var saksøkte var villige til å undertegne en avtale om reseksjonering av sameiet dersom saken ble trukket av Kjeldsbergs.

LES OGSÅ: Kjeldsberg anker til Høyesterett

Dette var ikke aktuelt for Kjeldsbergs da. Det leder oss til den åpenbare konklusjon siden saken ble ført videre i tre rettsinstanser, at det var vetoretten og kverulantparagrafen i vedtektene som var det viktigste for Kjeldsbergs.

Saken er med dette avsluttet fra vår side.

Kommentarer til denne saken