Nå må vi være fremsynte – alle prosjekter som ikke er igangsatt bør settes på vent

Av

Det kan ikke være noen tvil om at vi vil få en tøff fremtid.

DEL

MeningerStorting og regjering har tatt koronaviruset på alvor og opptrer samlet. Tide er nå inne for at alle må ta et ansvar for å komme gjennom en vanskelig tid.

Den norske stat stiller opp som den aldri tidligere gjort. Til tross for det vil vårt land få et alvorlig tilbakeslag. Når koronaviruset er et tilbakelagt stadium vil vi oppleve en helt annen tid. Det vil ta lang tid før verdens og norsk økonomi klarer å reise seg igjen. At Norge har oljefondet kan vi takke fremsynte menn for. Vi står i en særstilling fremfor andre land.

For oss i Horten kommune må vi skikke vårt bo. Vi har en høy gjeld som kan bli vanskelig å betjene. Det er derfor svært viktig å se over fremtidige investeringer. Alle prosjekter som ikke er igangsatt bør settes på vent. Vi vil få svært trange tider fremover og har ikke økonomi til nye prosjekt.

Vi må vedlikeholde og klare oss med det vi har til disposisjon i dag.Våre politikere, rådmann og økonomisjef må ta ansvar. Er vi nøkterne og skikker vårt bo kan vi møte tiden etter koronakrisen på en bedre måte. Foretar vi oss ingen ting vil vi få en svært vanskelig tid. Hvor langt ned verdens og norsk økonomi kommer er det ingen som kan svare på i dag.

En ting er imidlertid sikkert, det vil ta lang tid å komme opp på et normalt nivå igjen. Vi har levd over evne og fått et kostnadsnivå som vi ikke kan leve med. La oss ta til fornuft og redusere krav og investeringer.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags