Det er vår og klart for opprydding i boder og loft. Og Horten skolekorps klør etter å overta dine fine lopper for å selge det på loppemarkedet på Sentrum skole helgen etter påske.

Les også (+): Nå braker det løs: – Jeg kjenner jo på at det blir en helt annen stemning

Nå er det tre år siden sist de kunne ha loppemarked og garasjen til korpsfamilien vår er stappet med fine lopper folk har donert til korpset denne våren. Siden koronaen kom i 2020 har det vært vanskelig å arrangere loppemarked for Horten skolekorps, men den inntekten et vellykket loppemarked kan gi til korpset kan de ikke unnvære ett år til.

Nytt av året er at loppemarkedet blir på Sentrum skole, så det blir kort vei for folk som er på bytur i Horten denne helgen å ta en svipp innom skolen som vil bugne av lopper av ymse slag. Det skal bli godt å få tilbake plassen i garasjen, for det er lite plass til bilen vår her nå. Men samtidig er det så gøy med alle disse fine tingene folk donerer til oss. Alltid spennende å kikke oppi eskene for å se om det er noen skatter som kan gi penger til korpset.

De mest eksklusive loppene, som fine malerier og antikviteter, skal på auksjonen på søndag når loppemarkedhelgen går mot slutten. Vi håper mange vil besøke loppemarkedet vårt, kjøpe lopper, kjøpe vafler og pølser i kafeen og høre på korps og drill som skal underholde begge dager. Loppemarked er både miljøvennlig, lønnsomt og morsomt. Og så støtter du Horten skolekorps, som er utrolig viktig for mange barn og unge i Horten.

Les også (+): Her står de og venter på noe stort. Det blir nemlig det i år. Stort og fargerikt!

Horten skolekorps har en aktiv tid foran seg. Etter at de nylig vant 3. divisjon i skolekorps på Hjertnesfestivalen i Sandefjord, jobber de nå videre frem mot en etterlengtet vanlig 17. mai feiring med barnetog og korpsmarsjering.

Men før det er det altså loppemarkedhelg som skal gi penger i "loppekassa" til korpset!