Gå til sidens hovedinnhold

Nå er spillet i full gang! Horten heier på Erland og Liv

Liv Strøm og Erland Bratli er Hortens håp denne helgen.

Vi snakker finale i NM for klubblag, og det handler om kortspillet bridge. Horten Bridgeklubb er medarrangør, og også representert i finalespillet med Liv Strøm og Erland Bratli. Det forteller klubben i en pressemelding om arrangementet.

Les også (+): Horten får gavepakke verdt 30 millioner: – Det er på mange måter som en lottogevinst

Utsatt på grunn av korona

Starten gikk allerede torsdag 15. oktober på Quality Grand Hotel Farris i Larvik, og NM avsluttes søndag 18. oktober.

Opprinnelig skulle NM i bridge for klubblag vært avgjort for lengst - planen var mesterskap i mai i år. Men korona-situasjonen snudde opp-ned på dette som for så mye annet i år. Derfor er det altså først nå at Liv Strøm og Erland Bratli får prøvd sine bridgeferdigheter ved bordet.

Det er bridgeklubbene i Horten og Larvik som sammen arrangerer klubblag-NM.

Les også: Brann i Torggata 3 – en av beboerne er kjørt til sykehuset

Desinfiserer hender og bord

– Begge klubbene har arbeidet intenst med det strenge regimet som ivaretar smittevernet. I Horten har vi lagt 896 kortstokker. Kort som har ligget minst fire dager i karantene, og som ikke spilles før de igjen har vært i fire dagers karantene. Det forteller klubbleder Elisabeth Groseth i pressemeldingen. hun legger til:

– Vi kan ikke ta lett på smittevernet i disse dager da vi møter lag fra store deler av landet, ikke langt fra en «rødfarget». Det er lenge siden et NM gikk med sprit på bordene, og i disse mengder... Både hender og bord desinfiseres etter fastsatte regler. Det er sterke lag som møtes i dette Norgesmesterskapet, men vi heier nok litt ekstra på våre to, og hele arrangørlaget.

Kommentarer til denne saken