Tostrup og hans kumpaner brukte store deler av i fjor sommer til å være med på innspilling av råmateriale til det som blir til flere av episodene som nå vises på kanalen MAX, tirsdager framover etter nyhetene.

– TV-serien er en slags dokusåpe som handler om en gjeng glade og oppfinnsomme bygdefolk som liker seg best et godt stykke utenfor bygrensene. Serien skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffateip, hestekrefter, øl og hjemmebrent. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle, sier pressemeldingen.

– Vi visste ikke akkurat hva vi gikk til da vi sa ja til å være med på dette, men vi oppdaget fort at dette er en herlig gjeng mennesker som det var veldig lett å like. Vi har kost oss sammen med dem og blitt godt kjent med flere, og selvfølgelig var vi med på moroa – sier frontmann i bandet, Frank Albin Tostrup.

LES OGSÅ: Bandet stiller med nypusset revolver

Hortensbandet har en noe tilbaketrukket rolle i serien, men er synlige i flere av episodene. I tillegg har de skrevet mye av musikken, inkludert låten «Redneck Blod» som avslutter hver episode. «Redneck Blod» er nylig sluppet på Spotify og andre digitale strømmetjenester og video til låten er også på trappene.

Tostrup Terrasse ble startet i 2014 og består i dag av Frank Albin Tostrup, Roald Villesvik, Roger Hannevig og Odd Hyllene. Bandet har spilt over store deler av Østlandet, gitt ut flere singler og har også delt scene med større navn som Hellbillies, Vassendgutane og Plumbo.

«Norske Rednecks» sendes på MAX, tirsdager kl. 21.30.