Ukens midtukekupong har også denne uken innleveringsfrist tirsdag. Den består av åtte omkamper i 3. runde i FA-cupen i England. I tillegg er det tre kamper i Ligue 1 i Frankrike og en kamp fra Coppa Italia. Sju av kampene spilles tirsdag kveld, de fem øvrige spilles onsdag kveld. Bonuspotten er på voksne ca 2,5 mill kr. Innleveringsfrist er tirsdag kl 20.40

NB! Onsdag er det ca. 278 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

1. Manchester United - Wolverhampton

Omkamp i 3. runde i FA-cupen og denne spilles onsdag kveld. I klassiske United-stil slo laget tilbake hjemme på Old Trafford i lørdagens seriekamp mot Norwich. Det endte med 4-0 mot et sedvanlig bortesvakt Norwich. Den seieren kom etter bortetap mot hhv Arsenal i Premier League og hjemmetap mot Manchester City i første semifinale i FA-cupen. Mellom de to kampene spilte United 0-0 borte mot Wolves i FA-cupen, i den kampen hadde ikke United en avslutning på mål. Men fikk altså omkamp og hjemme på Old Trafford er det normalt helt andre takter over laget. Så får vi hvilket lag Ole Gunnar Solskjær sender utpå, med tanke på at det er bortekamp mot Liverpool i Premier League søndag.

Wolverhampton hadde naturligvis fortjent å vinne det første oppgjøret, men fikk ikke ballen i mål. Kun ett poeng på de tre siste seriekampene i Premier League, lørdag ble det kun 1-1 hjemme mot Newcastle. Men henger likevel greit med i kampen om topp fire. Ligger på 7. plass med 31 poeng og har åtte poeng opp til Chelsea på 4. plass. Godkjente 3-5-3 på 11 spilte bortekamper. Willy Boly er fortsatt ute med skade, mens Diogo Jota er usikker.

Manchester United skal være favoritt på hjemmebane. HU.

Klikk her for levere din tippekupong

2. Tottenham - Middlesbrough

Denne spilles tirsdag kveld. Tottenham gjorde et helhjertet forsøk hjemme mot Liverpool søndag, men tapte som ventet. Det endte 0-1 og Spurs står nå med kun fire poeng på de fem siste seriekampene i Premier League. Har falt ned til 8. plass og står med 30 poeng. Brukbare 6-2-3 på elleve spilte hjemmekamper. Måtte slite på Riverside og lå under 0-1 da, men Lucas Moura utlignet og fikset omkamp. Harry Kane, Tanguy Ndombele, Ben Davies, Hugo Lloris og Moussa Sissoko er alle ute med skader.

Et klart forbedret Middlesbrough hadde fortjent alle poengene hjemme mot Derby i Championship lørdag, men klarte ikke å omsette sitt overtak i mer enn et mål og måtte tåle en sen utligning. Topper formtabellen i Championship med 5-2-1 på de åtte siste seriekampene, men ligger likevel kun på 16. plass med 34 poeng. Svake 2-5-6 på bortebane, men de to seirene har kommet i de to siste bortekampene. Ryan Shotton, George Friend, Anfernee Aijksteel, Darren Randolph, Britt Asombalonga og Daniel Ayala er ute med skader.

Tottenham skal normalt ta seg videre, men vi tar oss råd til en halvgardering. HU.

3. Newcastle - Rochdale

Denne spilles tirsdag kveld. Etter tre strake tap, så det "endelig" ut til at Newcastle var i ferd med å innfri de dystre spådommene før seriestart. Men lørdag slo laget tilbake med et sterkt bortepoeng mot Wolverhampton. Ligger på 13. plass med 26 poeng og har seks poeng ned til Bournemouth under streken. Steve Bruce har en rekke skader i sitt lag.

Rochdale klarte å utligne til 1-1 i hjemmemøtet og fikset omkamp. Holder til i League One til daglig og har det strevsomt der, men tok tre meget viktige poeng i helgen da Bolton ble slått 2-0 hjemme. Med totalt 28 poeng, er det ikke mer enn seks poeng ned til Tranmere under streken. Ustabile 5-1-7 på bortebane.

Newcastle har kun tapt en gang hjemme i FA-cupen mot lag fra lavere divisjoner. H.

Klikk her for levere din tippekupong

4. Blackpool - Reading

Denne spilles tirsdag kveld. Blackpool var klar underdog borte mot Reading, men klarte 2-2 og fikk dermed omkamp hjemme. Har imidlertid ikke overbevist i League One i det siste og er uten seier på sine fem siste seriekamper (0-2-3). Har dermed falt ned til 13. plass og står med 34 poeng. Det er kun fire poeng opp til Sunderland på playoff. Brukbare 6-2-4 på hjemmebane, men de to siste er begge tapt 0-1.

Reading med full pott og tolv poeng på de fire seriekampene i julen. Lørdag ble det 1-1 hjemme mot Nottingham Forest etter utligning sju minutter på overtid. Reading er nå ubeseiret i sine sju siste seriekamper (4-3-0), men likefullt kun på 14. plass med 36 poeng. Ustabile 4-5-4 på bortebane. Reading stilte med svært redusert lag i hjemmekampen mot Blackpool og er ventet å gjøre det samme i kveld.

Da skal det være fordel Blackpool. HU.

5. Coventry - Bristol Rovers

Denne spilles tirsdag kveld. Coventry kom tilbake fra både 0-1 og 1-2 i bortemøtet for snaue to uker siden og fikset 2-2 og omkamp. Måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot svakt plasserte MK Dons i lørdagens seriekamp i League One, der laget ligger på 4. plass med 41 poeng. Kun tre poeng skiller opp til 2. plass og direkte opprykk. Solide 8-4-1 på tretten spilte hjemmekamper.

Bristol Rovers holder også til i League One til daglig. Står med 36 poeng og ligger på 12. plass, men det er kun to poeng opp til playoff. Har dog nedadgående formkurve og kun tatt to poeng på sine fem siste seriekamper (0-2-3).

2-0 til Coventry i tilsvarende seriekamp i 3. serierunde. H.

6. Shrewsbury - Bristol City

Denne spilles tirsdag kveld. 1-1 i møtet i Bristol for snaue to uker siden og dermed fikset League One-laget Shrewsbury omkamp på hjemmebane. Ligger helt nede på 15. plass i serien med 33 poeng, men det er kun fem poeng opp til Oxford på 5. plass. Ustabile 2-2-2 på de seks siste seriekampene og brukbare 5-4-3 på hjemmebane.

Bristol City med fem tap på de sju siste seriekampene i Championship. Røk hele 0-4 hjemme mot Brentford på 1. nyttårsdag, men slo tilbake med en flott 2-0 seier borte mot Wigan sist helg. Ligger på 9. plass med 41 poeng og har kun ett poeng opp til Sheffield Wednesday på playoff. Brukbare 6-4-4 på bortebane.

Shrewsbury får et snaut utgangstips i kraft av hjemmebane. HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

7. Tranmere - Watford

Denne spilles tirsdag kveld. Sensasjonell opphenting av Tranmere i bortemøtet for snaue tre uker siden. Kom da under 0-3 allerede etter en halvtime, men på mirakuløst vis kom de tilbake og fikset 3-3 og omkamp. Ligger tredje sist i League One og på direkte nedrykk med kun 22 poeng og har ikke bedre enn 3-5-4 på hjemmebane. Måtte nøye seg med 0-0 borte mot fortapte Southend i helgen.

Oppturen fortsetter for Nigel Pearson og Watford i Premier League. Etter å ha tatt ni poeng på de første 17 seriekampene, har Watford nå tatt 13 poeng på de fem siste. Med 3-0 seier borte mot Bournemouth tok laget seg endelig over streken. Ligger fjerde sist med 22 poeng og har ett poeng ned til Aston Villa under streken.

Tranmere får det tøft mot Watford i kveld. B.

8. Carlisle - Cardiff

Denne spilles onsdag kveld. League Two-laget Carlisle var ansett som sjanseløse borte mot Cardiff i 3. rundekampen for snaue to uker siden. Men så var ikke tilfelle. Carlisle ledet 2-0 til pause, men måtte tåle to baklengs i 2. omgang og dermed omkamp. Ligger fjerde sist i League Two med kun 25 poeng, men har i det minste seks poeng ned til Morecambe under streken. Kun en seier på de ni siste seriekampene (1-4-4). Moderate 3-5-5 på hjemmebane.

Cardiff tok seg altså sammen i 2. omgang i hjemmemøtet og fikset 2-2 og omkamp. Har ikke innfridd i serien og ligger på 12. plass med 38 poeng, men det er ikke mer enn fire poeng opp til Sheffield Wednesday på playoff. Begredelige 2-6-6 på 14 spilte bortekamper.

Vanskelig kamp å vurdere dette, da det er usikker hvor mye Cardiff legger i FA-cupen. HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

9. Amiens - Reims

De tre neste kampene på midtukekupongen er alle hentet fra Ligue 1 i Frankrike og alle spilles onsdag kveld.

Kun ett poeng på de sju siste seriekampene for Amiens som ligger tredje sist med 17 poeng. Det er tre poeng opp til Metz på sikker plass og Amiens har en kamp tilgode. Har tatt de fleste poengene på hjemmebane (3-2-4).

Reims på 10. plass med 28 poeng og har kun fire poeng opp til Nantes på 4. plass, og i tillegg en kamp tilgode. Var ubeseiret på de seks siste seriekampene før juleferien (2-4-0), men innledet med 0-2 tap borte mot nestjumbo Nimes i den første serierunden etter nyttår i helgen. Ustabile 4-1-4 på bortebane.

4-1 til Amiens i tilsvarende seriekamp forrige sesong. Amiens bør unngå tap her. HU.

10. Nimes - Rennes

Etter 0-4-8 på tolv seriekamper, hadde åpenbart nestjumbo Nimes brukt den tre uker lange pausen godt. Formsterke Brest ble slått 2-0 hjemme lørdag kveld. Står med totalt 15 poeng og har fem poeng opp til Metz på sikker plass. Kun fire av lagets 15 poeng er tatt borte, hjemme står laget med anstendige 3-2-4.

Rennes med 0-1 tap hjemme mot Marseille i helgen og dermed økte avstanden opp til Marseille på 2. plass til åtte poeng. Beholdt sin 3. plass og står med 33 poeng og har brukbare 4-2-3 på bortebane.

3-1 til Nimes i tilsvarende seriekamp forrige sesong. Denne er kinkig. U på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

11. Monaco - Paris Saint-GermainDisse to lagene møttes også i Paris søndag kveld. Da endte det 3-3. Monaco i mye bedre forfatning denne sesongen enn forrige og ligger på 8. plass med 29 poeng. Det er kun fire poeng opp til Rennes på 3. plass. Fine 6-1-2 hjemme i fyrstedømmet.

PSG med seks strake seire i Ligue 1, før de altså måtte nøye seg med 3-3 hjemme mot Monaco søndag. Avstanden ned til Marseille på 2. plass ble dermed redusert til fem poeng. Solide 7-0-2 på bortebane.

Det står 1-0-3 på de fire siste tilsvarende. B.

Klikk her for levere din tippekupong

12. Inter - Cagliari

Åttedelsfinale i Coppa Italia og her spilles det ikke returer. Denne spilles tirsdag kveld.

Inter måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Atalanta lørdag kveld og all den tid Juventus vant 2-1 borte mot Roma søndag kveld, overtok igjen Juventus serieledelsen i Serie A. Inter med totalt 46 poeng og har to poeng opp til Juventus. Røk ut i kvartfinalen i Coppa Italia forrige sesong etter tap på straffespark hjemme mot Lazio, mens det også ble exit i kvartfinalen sesongen før etter ekstraomganger mot Milan.

Cagliari med klart nedadgående formkurve i Serie A. Gikk på sitt fjerde strake tap lørdag, da det endte med 0-2 hjemme mot Milan. Holder fortsatt en sterk 6. plass med 29 poeng, men nå er det blitt seks poeng opp til Roma på 5. plass. Anstendige 3-4-2 på bortebane. Røk ut i åttedelsfinalen forrige sesong etter 0-2 tap hjemme for Atalanta.

4-0 og 2-0 til Inter i tilsvarende seriemøte på San Siro de to foregående sesongene.

96-rekker:

1. Manchester United — Wolverhampton HU

2. Tottenham — Middlesbrough HU

3. Newcastle — Rochdale H

4. Blackpool — Reading HU

5. Coventry — Bristol Rovers H

6. Shrewsbury — Bristol City HU

7. Tranmere — Watford B

8. Carlisle — Cardiff HUB

9. Amiens — Reims HU

10. Nîmes — Rennes U

11. Monaco — Paris Saint-Germain B

12. Inter — Cagliari H

432-rekker:

1. Manchester United — Wolverhampton HU

2. Tottenham — Middlesbrough HU

3. Newcastle — Rochdale H

4. Blackpool — Reading HU

5. Coventry — Bristol Rovers H

6. Shrewsbury — Bristol City HUB

7. Tranmere — Watford B

8. Carlisle — Cardiff HUB

9. Amiens — Reims HU

10. Nîmes — Rennes HUB

11. Monaco — Paris Saint-Germain B

12. Inter — Cagliari H

Klikk her for levere din tippekupong