Å trykke eller ikke trykke

Den gjeldene infoguiden for Horten

Den gjeldene infoguiden for Horten Foto:

Av
DEL

LeserbrevBrosjyrenes tid er ikke helt forbi, men at det byr på utfordringer å trykke informasjon mellom permer har Marit Wolla tydelig satt fingeren på i leserbrev 2. juli

Fortsatt er brosjyren en mer sosial plattform å dele informasjon i et reisefølge etter at en har ankommet et sted, enn en skjerm. I brosjyrene kan en bla, finne frem til nye aktiviteter og opplevelser, og kanskje et helt nytt overnattingssted, vise hverandre, dele, ta med og krysse ut, i en nettløs sone. Vi som står bak utgivelsen ser at det virker, og at brosjyrene blir brukt av tilreisende på jakt etter gode ferieminner.

Vi har telt på knappene om vi skal inkludere arrangementene, for ikke noe er mer ferskvare på opplevelsesmenyen enn akkurat det. Arrangementene må velges på rett dag, til rett tid, og i morgen er det for sent. Samtidig er kulturflommen vår noe vi virkelig er stolte av, og som kan være med å få gjesten til å bli en natt lenger, om det viser seg at favorittartisten står på scenen på en dag en ikke hadde lagt inn. Arrangementer må selvsagt med! De skjer hele året, på trykk avgrenser vi til sommermånedene året den kommer ut. Men, med det blir vi ekstra sårbare. For gammel informasjon om kulturarrangementer er like relevant som å selge mandagens avis på en onsdag. Så på mange måter er arrangementene vår styrke og vår akilles.

Med trykk blir en sårbar. Det som står der blir stående. Jo flere som jobber et sted, jo flere må være involvert for å sikre at den rette informasjonen blir formidlet. Det den ene gjør, må den andre vite om. Og jo flere steder informasjonen er spredd på, jo flere må følge opp. Visit Horten 2019/2020 ble distribuert i begynnelsen av mai. Når nye brosjyrer kommer, må gamle vekk. Dessverre er det ikke alltid tilfelle at det følges opp. Vi takker Marit Wolla for en viktig påminnelse, og sender den videre til alle som bistår med å formidle og distribuere informasjon. Heldigvis har hun i likhet med tusenvis av brukere funnet fram til oppdatert kulturkalender under hva skjer på visithorten.no. I fjor registrerte vi samlet over 3.000 arrangementer på visitvestfold.com. Den mest oppdaterte og oversiktlige kulturkalenderen vil fortsatt være på nett. Her kan til og med arrangørene registrere sin egen informasjon for digital synlighet, uavhengig av når arrangementet finner sted.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags