Ordføreren svarer om «skjulte ventelister»: – Dette er en alvorlig antydning

LOVER MER INFO: Ordfører Are Karlsen har bedt administrasjonen om å informere politikerne om ventelister.

LOVER MER INFO: Ordfører Are Karlsen har bedt administrasjonen om å informere politikerne om ventelister. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDe ansatte innen helseområdet i Horten jobber hardt for å sikre flest mulig et best mulig tilbud. Vi må allikevel erkjenne at det er vanskelig å sikre at alle blir fornøyde. Vi må derfor kontinuerlig jobbe for å bedre tilbudet.

Svendsrud fra FrP uttrykker gjennom avisa mistanke om at kommunen har skjulte ventelister til sykehjemsplass. Dette er en alvorlig antydning, for vi ønsker mest mulig åpenhet om alt som skjer i kommunen. Hvilke personer som står på venteliste er selvfølgelig unntatt offentlighet, men hvor mange som eventuelt er på ventelister skal ikke være noen hemmelighet.

Jeg har imidlertid ikke hørt antydninger om skjulte lister før, og var heller ikke gjort kjent med Svendsruds syn før jeg leste om det i avisen. Jeg mener at våre ansatte - inkludert administrasjonssjef og helsesjef - må gis muligheten til å belyse hvordan ting fungerer før det offentlig rettes mistanke mot dem. Jeg vil derfor be administrasjonen om å informere politikerne om hvordan systemet med ventelister og tildeling av sykehjemsplasser fungerer. Dette vi skje i første møterunde etter påske.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags