«Roklubben sa nei !» Ta tak og løft blikket, politikere

ROKLUBBEN: Turgåere og syklister som triller sykkelen er fortsatt hjertelig velkommen til å benytte båtplassen, skriver innsenderen.

ROKLUBBEN: Turgåere og syklister som triller sykkelen er fortsatt hjertelig velkommen til å benytte båtplassen, skriver innsenderen. Foto:

Av

Hortenlove. Forskjønning av roklubbens vannkant! Les; Horten kommunes.

DEL

LeserbrevDet er faktisk paradoksalt at kommunalsjef Geir Kjellsen refererer til et møte mellom kommunen og Horten Roklubb for cirka sju år siden, fortsatt skal være førende for utviklingen av kyststien.

Les artikkelen om forskjønning her (+)

Det har vært flere møter etter dette og konklusjonen , slik jeg har forstått det, er som følger: Sykling over båtplassen skal begrenses ved at det settes opp «fysiske sluser» som guider syklister til å redusere farten og forhåpentligvis gå av sykkelen. I tillegg skal det settes opp informasjonsskilt som oppfordrer til å vise hensyn når båtplassen passeres. De som ønsker å holde farten blir så henvist til asfaltert sykkelsti som går sør for båthall / klubbhus.

Feil! Dessuten, roklubben har ikke dratt inn årene i den hensikt å stenge fotgjengere ute. Tvert om det er både hyggelig og gratis PR for klubben at folk spaserer over båtplassen. Prater med utøvere og trenere, og ikke minst bli overrasket over hvor smekker en konkurransebåt ser ut. At sikkerheten for utøvere skal være utslagsgivende for at forskjønning av området stopper opp er ikke til å forstå.

Konklusjon: Turgåere og syklister som triller sykkelen er fortsatt hjertelig velkommen til å benytte båtplassen. Syklister som ønsker å holde farten oppe, oppfordres til å benytte asfaltert sykkelsti sør for klubblokalene. I tillegg er det paradoksalt at det er Horten kommune som er eier av de to tomtene som roklubben disponerer. Tomta skal brukes til klubbhus med båthus og brygge for Horten Roklubb. Annen bruk må godkjennes av Horten Kommune.

Det burde være insentiv nok til at kommunen følger opp opprinnelig plan mht utvkling av området ved roklubben. Jeg oppfordrer styret i Horten Roklubb og den politiske ledelse i kommunen; Ta noen (ro)tak til.

Med vennlig hilsen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags