Jan Focas tar feil

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Jan Nærsnes, Ordførerkandidat for Høyre, svarer på Jan Focas innlegg om at SV truer med å støtte Høyre.

DEL

LeserbrevJan Focas skriver i Gjengangeren på vegne av Arbeiderpartiet. Det er en beskrivelse av partiene på den borgerlige siden som jeg overhodet ikke kjenner meg igjen i og tar sterk avstand fra.

Oppramsingen av hvor ille det vil gå dersom SV skulle støtte en borgerlig side faller på sin egen urimelighet. Vi har i dag en flertallsregjering som har sørget for at landet har kommet igjennom en vanskelig oljekrise på en måte som gjør at vi nå har den laveste arbeidsledigheten i Europa. På samme måte er miljøsaken satt på kartet både i vår egen kommune og i landet for øvrig, på en måte som er forbildelig for mange land.

Dersom jeg også nevner satsing på samferdsel, vei og bane, forsvar, digitalisering føler jeg at din beskrivelse faller på sin egen urimelighet.

Dette er mye takket være de som du kaller profitører. Et ord som også for mange eldre gir dårlige assosiasjoner, på samme måte som ditt uakseptable  avslutningsavsnitt. (Focas har senere bedt om at avsnittet fjernes fra innlegget. Det har Gjengangeren etterkommet -red.anm.)
Heldigvis tar din ordfører avstand fra slike sammenligninger da jeg kontakter han om at dette virkelig er Arbeiderpartiets syn.

I Horten kommune sliter vi med at vi har mange med lav inntekt, flere utenfor arbeidslivet og ingen tilflytting til kommunen. Dersom Focas hadde brukt pennen sin til å beskrive hva han og partiet vil gjøre med disse vesentlige sakene, framfor å rakke ned på og signalisere hvor ille det vil går dersom de borgerlige kommer til makt, hadde det vært et konstruktivt bidrag.

Høyre vil fortsatt heie på at det skal være lov å tjene penger, skape arbeidsplasser, og øke  skatteinngangen til kommunen. Vi ønsker å gjøre Horten til en ja-kommune der de som stemmer på oss, skal vite at vi vil sette velgerne og derved våre innbyggere i fokus. Det er de som skal ha den beste tjenesten enten den er en kjøpt privat tjeneste eller en kommunal tjeneste.

innbyggernes behov er og skal være vår fokus.

Jan Nærsnes

Ordførerkandidat for Høyre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags