Aps tomme valgløfter

Av
DEL

MeningerLeder i Horten Frp, Bjørn-Kristian Svensrud, heretter BKS, påstår Ap har sviktet velgerne når de ikke innfrir løftene om etablering av nye sykehjemsplasser.

Dette var vel ingen løfte at det skulle bygges nye, men jobbe for det, og det er jo blitt mange omsorgsleiligheter, og det er vel bra?

Det skrives også om kulturhuset 37 ble pusset opp, så ble det dyrt, men det ble jo flott, så la oss gledes over det. Nå er det jo sånn at Frp vil selge det meste i offentlig eie, og la private (markedskreftene) overta.

BKS skriver også at Frp er opptatt av å gi Hortens eldre en verdig alderdom og det er vel de fleste enige om, og vil ha en statelig finansiering, har Frp noe resultater for det, positive/negative?

Må spørre Frp, når det gjelder sykehjemsplasser, hvor er de(n) tomtene(a) hen? Bomstasjoner: er nok færre, men inntektene har gått rett til himmels, under denne regjeringen! Skattelette på 26 milliarder (20 av de gikk til de mest formuende, og rikeste i landet) Og endelig! Nå er Frps mest uønskede person Mulla Krekar snart ute av Norge, etter å ha prøvd i 13 år! Så nå kan vi sove trygt når denne «terroristen» forsvinner, Halleluja!

Johnny R. Andesen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags