Stemmer du Rødt? Da er du enten kommunist eller veldig naiv!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Partiet Rødt er i vinden som aldri før – med meningsmålinger som får brede glis frem hos marxist-leninismens disipler av i dag. Det er særlig i de store byene at partiet gjør det godt, og i Oslo satser nok Arbeiderpartiet på støtte til høstens valg til enda fire nye år. Hva gjør man ikke for å beholde makten?

Dagens blodrøde parti har noe populistisk over seg. Leder Bjørnar Moxnes velger med omhu ut saker som folk flest finner prisverdig at han tar tak i. Eksempel på det er Veireno-saken i hovedstaden.

I Bergen når partiet nye høyder, og der går Rødts Sofie Marhaug ut i media og krever en radikal venstresving i politikken. Hun er en av disse politiske broilerne som vil at det meste skal bli gratis.

Går du rundt og leker med tanken på å gi Rødt din stemme, da bør du tenke deg om flere ganger. Det er fordi mange ikke leser igjennom partiets program.

Når Rødt snakker om rasisme så er det utelukkende høyreekstremisme – hvor muslimer er offer. De foreslår enda mer pengestøtte til organisasjoner som arbeider mot rasisme. Vil da minne om SOS Rasisme og hva hele lederskapet ble dømt for...

Ifølge Rødt skal det i utgangspunktet ikke være noe tak på antall innvandrere. Heller skal ingen miste sitt statsborgerskap – det inkluderer også terrorister.

Private helseforetak, skoler og barnehager er særlig uglesett av Rødt. Kristne privatskoler har de et spesielt hatforhold til. Hvordan hadde barnehagedekningen vært uten alle de private aktørene? Det er som i samfunnet ellers enkeltgrupperinger som bedriver økonomisk utbyttefest/svindel – det store flertallet er hederlige, og har dermed livets rett.

Norge skal ut av NATO (selvsagt), vi skal ikke ha moderne jagerfly – men satse på Heimevernet (!) og bli mer venner med svensker og finner, for da våger visst ikke russerne å røre oss. Hvor naivt kan det bli?

I Rødts verden er Israel terrorister – i tilfellet du tvilte. USA er nummer to på listen. Vårt kongehus må fjernes – da Rødt lager stort nummer ut av at kongen har mulighet til å stoppe ethvert lovforslag som vedtas av Stortinget. Når skjedde det sist?

En rød tråd hos Rødt er at veldig mye skal være gratis. Men vår viktigste inntektskilde, olje- og gassindustrien er de svært skeptiske til. Men så har heller aldri økonomi vært kommunismens sterke side – mildt sagt.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken