– Hvor blir det av informasjonen, Horten kommune?

Av

I Gjengangeren 29. juni kunne vi lese at kommunestyret hadde vedtatt å bygge forsterkede boliger ved Borre ungdomsskole.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Mange med meg gikk ut i fra at det da dreide seg om et område hvor det allerede var slike boliger, og som fungere helt uten problemer for nærmiljøet.

Les om kommunestyrets vedtak her (+)

Men reaksjonene kom når det ryktes at det var på en liten lekeplass som ligger mellom Fogdeveien og Alfred Øverlandsvei. Plassen er omkranset av hus med barnefamilier, og skal ofres til fordel for to boliger for personer med svak boevne.

I kommunestyrets vedtak heter det at administrasjonen skal sikre at det blir gitt gode medvirkningsprosesser og god informasjon i forbindelsen med etableringen. Dette høres jo bra ut, for det er helt naturlig at beboere i nærområdet får vite mer om prosjektet. Uten denne informasjonen blir det fort til spekulasjoner. Noe som igjen skaper utrygghet og negativitet.

Så hvordan og når kommer denne informasjonen? Min oppfordring til admininstrasjonen i Horten kommune er at de kommer på banen og spiller med åpne kort. Bruk gjerne Gjengangeren!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.