– Hva med en folkeavstemning om havna?

Av

Når vi ettertid ser hvor ødeleggende, stygt, høyt politikerne klarte å godkjenne forretningsbygget på Linden , da blir jeg mer enn skeptisk til hva som måtte komme framtidens havneområde.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg er redd politikerne lett lar seg styre av økonomiske utbyggere som kun ser ordet profitt i øynene. La oss få småhus som passer Horten. jeg tror innbyggerne ønsker å bevare byen som oase i jungelen av andre byers betongklosser helt ute i vannkanten.

Reiser vi som turister ut i verden, hva oppsøker vi der? Jo! Små idylliske gater, åpne parker, fritt utsyn til vann og sjø. La de store byene lage sine fyrtårn om de vil, men ikke i Horten.

De som ønsker å etablere seg i byen vår kommer garantert til å takke oss i framtiden for at vi bevarte Horten som den perlen den er i dag og som den kan bli i fremtiden.

Jeg har ikke tro på at Hortens befolkning er enige med politikerne i gigantutbygginga. Kanskje burde det være en folkeavstemning?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags