Frp-Hauan er skremt, forbanna og sjokkert

Av
DEL

LeserbrevJeg er først og fremst takknemlig.

Jobb i barnehage krever nemlig høy grad av kompetanse/kunnskap og gode holdninger. Kompetanse og kunnskap om barns utvikling på alle områder, og ikke minst respekt og gode holdninger i møte med barn og voksne uansett bakgrunn, kultur, funksjonshemninger osv.

Takk til dere voksne i barnehagene - pedagoger, assistenter, renholdere, vaktmestere - som hver dag - til tross for store utfordringer og mangel på ressurser, møter barn og foreldre med varme, ydmykhet og respekt. Takk for at dere skaffer dere kunnskap og øker kompetansen om alle barns behov sånn at barnehagen blir et godt sted å være for barn, foreldre og ansatte.

Frp-Hauan tenker at en løsning på integreringsutfordringene i barnehagene er å bygge store, private barnehager. for at minoritetsspråklige barn kan "forsvinne" i mengden?
Takk til dere som ikke vil. Takk til dere som kjemper for å øke grunnbemanning og ressurser til kommunale barnehager, og som hver dag kjemper mot økt barnefattigdom, og som ønsker å gi alle barn gode kommunale tjenester. Så vidt meg bekjent er ikke Frp eller Frp-Hauan en av dem.
Og takk til foreldre med minoritetsbakgrunn som tør å sende det kjæreste dere har inn i det "ukjente" barnehagesystemet. Dere fortjener det beste.

Innlegget er redigert. (-red.)

Aase Sollum Eriksen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags