Siste runde.

En kunstfrosset skøytebane i Lystlunden, vil gjøre Lystlunden til den diamanten den kan bli for Horten kommune.

En kunstfrosset skøytebane i Lystlunden, vil gjøre Lystlunden til den diamanten den kan bli for Horten kommune. Foto:

Av
DEL

LeserbrevEtter kommunevalget i september får vi siste runde i spørsmålet om bygging av kunstfrosset skøytebane i Lystlunden. Et nytt rødgrønt flertall bør sørge for at det blir realisert. Det er viktig at vi griper muligheten som ligger rett foran oss.

Horten kommune er blitt kjent for sitt HOPP prosjekt. Vi må ta det et skritt videre. Det gjør vi ved å bygge en infrastruktur som stimulerer til fysisk aktivitet. Det er ved å ha et godt tilbud om fysisk aktivitet at vi kan sikre at våre barn og unge kan realisere det som ligger inne i vårt HOPP prosjekt.

Lystlunden er i ferd med å utvikle seg til den diamanten den kan bli for Horten kommune. Det ser stadig bedre ut i Lystlunden med nye lekeapparater, muligheter for grilling og benker for å sitte ned og nyte hvor fint det er og kan være i Lystlunden.

En kunstfrosset skøytebane vegg i vegg ved vår nye, flotte videregående skole vil være helt supert. Her har vi en linje for topp-idrett som vil bli enda mere populær med skøyteis 4 måneder i året. Hvilke andre norske kommuner vil være i stand til å konkurrere med det? Her åpner det seg nye muligheter for det frivillige arbeidet i Horten kommune.

Tenk bare hva f.eks. Horten Idrettsråd vil kunne sy sammen av tilbud med to kunstgressbaner, to håndballbaner, en kunstfrosset skøytebane og Hortensskogen like ved. For barnehagene og skolene i Horten kommune vil det bli en fantastisk mulighet for ulike aktivitetsdager.

Vi kan se for oss Hortensmesterskap mellom de ulike årstrinnene på de ulike trinnene. Her kan høy deltakerprosent i en klasse og en skole være det som kårer vinneren. Her er det bare å slippe kreativiteten i de frivillige organisasjonene løs. Oppgaven til Horten kommune er å bygge en infrastruktur som stimulerer til fysisk aktivitet. Så vil frivilligheten i Horten kommune ta seg av resten.

Børre Stabell, SV.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags