Horten Arbeiderparti er et nei-parti

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevI kommunestyremøte april i år ble mange utbyggingsforslag fra opposisjonenspartiene nedstemt av posisjonen med Arbeiderpartiet i spissen.

Høyre, FrP og KrF hadde foreslått en del områder til boligbygging der noen av forslagene hadde støtte fra Venstre.

Noen dager senere, kunne vi lese i en artikkel i Gjengangeren at Arbeiderpartiet forsvarer sitt valg til å si nei til alt, ved å angripe og beskylde opposisjonen til å si «ja til alt og alle».

Respektløst

Jeg synes det er respektløst og utrolig korttenkt av ordfører Are Karlsen og gruppeleder for Arbeiderpartiet Truls Sanaker å kalle alle initiativtakere i Horten kommune med det nedsettende uttrykket «alt og alle» i lokalavisa.

Alt og alle er nemlig personer eller bedrifter som har ambisjoner for å utvikle byen, det er familier som ønsker å bo i byen. Det vi har sagt ja til er basert på nøye vurderinger og et oppriktig ønske om utvikling av byen.

LES OGSÅ: Flamur (23) selger Pizzabakeren: – En er aldri for ung til å prøve noe nytt

Jobbe i Horten og bo i Horten

Horten by mangler gode og attraktive eneboliger og tomter til eneboliger. Høyre og opposisjonen har, sammen med initiativtakerne, gode intensjoner og deres innsats vil bidra til vekst. Vi ønsker at de som jobber i Horten, skal bo i Horten og skatte i Horten.

Det er nemlig slik at en stor andel av de godt lønnede ansatte i byens mange teknologibedrifter og universitet, ikke bor i Horten kommune, men i nabokommunene.

LES OGSÅ: Puben vil skape folkefest, men blir nektet å stenge Storgata noen timer

Høyre er og skal være et ja parti

Når Høyre sier ja til et utbyggingsforslag, er det på bakgrunn av en nøye vurdering av saken og et valgløfte på å være et ja-parti.

Høyre sier ja til vekst, ja til utvikling, samtidig som vi sier ja til bevaring av natur, grønne arealer og utmark. Høyre sier ja til at de som jobber i Horten skal betale skatt i Horten. Høyre er og skal være et ja parti som sier ja til en balansert og grønt økonomisk vekst, og en garantist god og sunn kommune- og byutvikling.

Mehdi Azadmehr

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags