Grønn næringspolitikk fra Høyre

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDet nærmer seg valg og SV sender et undertegnet leserbrev til avisa der det brukes mange linjer på å beskrive at Høyre ikke har en næringspolitikk.

Det føles litt underlig når vi i samme aviser kan lese om at Norsk økonomi går så det suser, arbeidsløsheten er på det laveste på mange år, stadig flere kommer i fast arbeide og renta vil fortsatt holdes på et lavt nivå.

Den borgerlige regjeringen satser som aldri før på forskning, næringsutvikling og omstilling til å nå FNs bærekraftmål.

Det blir for lettvint fra SV å ramse opp en rekke grønne tiltak uten å behøve å beskrive hvor mange nye arbeidsplasser dette skaper til erstatning for det nåværende arbeidsliv. 80% av norske bedrifter har færre en 7 arbeidsplasser. Det er alle disse tusener av arbeidsplassene som må erstattes og gjøres grønne.

Verdier og inntekter må skapes før de kan deles. Det må være lov å tjene penger for de som satser på å skape arbeidsplassene. Det alt vesentlige av disse arbeidsplassene skapes i det private næringslivet.

Norge trenger fortsatt borgerlig næringspolitikk framfor sosialistisk med SV og Rødt på vippen. Denne borgerlige politikken har brakt oss gjennom finanskrisen og vist at det kan skapes  et næringsliv som går så det suser. 

Kommunen, fylket og regjering satser på omstilling til å nå klimamålene med å etablere nettopp det som SV etterlyser. Bruker sin innkjøpsmakt, etablerer søkbare fond og støtteordninger for ny næring. Man må ha rimelig mørke briller for å ikke kunne se denne utviklingen. 

Høyre skal i alle fall bidra til at kommunen skal satse grønt og være en Ja kommune for nysatsing og etablering

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags