FrP og privatisering.

Av
DEL

LeserbrevBjørn Kristian Svendsrud i FrP ønsker å kopiere et forslag Carl I. Hagen har fremmet i Oslo kommune om å privatisere hjemmetjenesten og de sykehjemmene som ikke allerede er privatisert. Han stilte et spørsmål i Oslo bystyre om hvor mye penger Oslo kommune kunne spare dersom alle disse tjenestene ble privatisert.

Svaret fra det rødgrønne byrådet i Oslo var meget gledelig: De sa at de kunne spare over 400 millioner kroner på å privatisere disse tjenestene, men det vil de ikke gjøre. De vil ikke ha billigst mulig helsetjenester, men gode helsetjenester til byens befolkning og trygge og gode ansettelsesforhold for de ansatte.

Også i Horten kommune ville man spart penger på å privatisere alt. Det ville imidlertid betydd dårligere pensjonsordning for de ansatte, og et dårligere helsetilbud til de som har bygd opp det norske velferdssamfunnet. De fortjener bedre.

SV ønsker et samarbeid med de ansatte i vår kommune gjennom trygge ansettelsesforhold. Vi ønsker å bygge en heltidskultur og gjennom det et enda bedre helsevesen.

Børre Stabell, SV.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags