Hei, politikere som har gått ignoransekurset

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerSlik jeg har oppfattet det, går noe av skattepengene våre til å betale lønna til politikerne. Enten det er i kommunen, fylket eller de som sliter stolsetene på Løvebakken. Hvem ellers skal betale de som blir stemt fram for å styre landet, enn vi som har stemt dem fram?

Det er ikke alltid rettferdige penger å betale skatt for å lønne politikere vi ikke har stemt på, men slik er nå engang systemet. Men den siste tiden har mange begynt å få en emmen smak i munnen når det gjelder lønna til politikerne, som tross alt er våre penger som vi har jobbet for og vært nødt til å betale inn i form av skatt. Det gjelder faktisk ganske mange ting i nyhetsbildet i det siste… folket som gråter og skriker i avmakt mens de blir totalt ignorert og overhørt av politikerne fordi de har allerede bestemt seg, selv om det er velgerne sine de trør grundig ned.

Rekk opp hånda den som ville betale for å få fuglelivet drept langs kysten og uberørt natur grundig voldtatt, ødelagt, herpa for all framtid…? Opp med hånda… Jeg holder begge mine hender langt ned. For jeg stemte aldri for vindkraft. Jeg stemte ikke engang på et parti som ville ha vindkraft, men jeg kan ikke huske at vindkraft var et tema på den tiden jeg stemte sist det var valg.

Tydeligvis var det på agendaen likevel, litt sånn skjult mellom to permer eller det var det kapittelet i boka som de ikke leste høyt for velgerne… for når vi ser den massive motstanden i dag skjønner man at politikerne har feilet.

Hei, politikere som har gått ignoransekurset: Dere har feilet. Eller er det motsatt – at dere greide å klemme igjennom vindkraft-dritten før de fleste rakk å reagere, og nå når faenskapet er spredd rundt i det ganske kystland er det for sent for «det er jo så langt i prosessen at man kan jo ikke snu nå…»? Helt etter planen, dette vel? Og nå har overskriftene om aksjonister og skimasker dukket opp.

Rekk opp hånda den som er overrasket… og jeg holder fremdeles begge mine hender grundig og solid langt nede. For hvis politikerne ikke så denne reaksjonen komme, bør de finne seg en annen lekegrind enn Norge og det norske folk som byggeklosser. Det er dette som skjer når de nekter å lytte til folket. Frankrike fikk sine gule vester. Nordmenn har så langt vist seg føyelige, skuldertrekkende og snille… så langt.

Jeg sier ikke at jeg støtter aksjonister… men jeg syns jeg er i min fulle rett til å si at jeg fullt ut forstår reaksjonene. Kan politikerne vennligst forklare meg hvordan folket skal bli hørt når de så til de GRADER gang på gang blir overhørt, oversett, neglisjert og tråkka ned som folket faktisk har blitt i vindkraftsaken? Hvordan skal folket bli hørt om det ikke tys til aksjonisme når politikerne blir veivalser, diktatorer og kommuniststat i ett? Kan politikerne svare på det? For så langt har politikerne valsa ned folket, de har tråkka ned velgerne, de har grusa de stemmeberettigede og vist finger’n så til de grader til folket som forsøker å bli hørt, bli lagt merke til, de fortvilte stemmene, tårene, gråt, raseri…

Kjære politikere som forferdes over aksjonister: HVORDAN vil dere bli møtt så vi velgere faktisk blir hørt når dere så inderlig har feilet og oppfører dere som en kommunistisk stat i et såkalt demokratisk land? Er det hat dere vil bygge, så gjør dere en forbanna god jobb. Tygg litt på den, Erna & klabblaget…

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags