Her er kommunebyråkratiet på feilspor og bør rette opp denne helt urimelige beslutningen snarest

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er med forundring jeg leser i Gjengangeren at byens ledende og kreative arkitektkontor, KMS Arkitekter, med den dyktige arkitekt Ragnar Korneliussen i spissen nå nektes oppdrag for Horten kommune under henvisning av manglende «rammeavtale». Kun store utenbys arkitektkontorer har fått det.

Les artikkelen om KMS Arkitekter her (+)

Her er kommunebyråkratiet på feilspor og bør rette opp denne helt urimelige beslutningen snarest. I arkitektbransjen er det slett ikke sikkert at erfarne lokale arkitektkontorer er mindre kreative og konkurransedyktige enn de store – for å si det meget forsiktig. KMS arkitekter har i mange år tegnet mange bygg i Horten og har vært med på å sette sitt preg på byen.

Lokalkunnskap er uvurderlig. Et arkitektkontor må jo slett ikke være stort for å være dyktig og kreativt. Kommunens henvisning til at KMS Arkitekter ikke har, og jeg forstår ikke vil få, rammeavtale med kommunen må være byråkratisk tullball. Dette bør ordføreren umiddelbart ta tak i og få rettet opp enten lokalt eller ved å ta det raskt opp med den rette statlige myndighet.

Jeg vil tro at Gjengangerens lesere vil ha interesse av å bli holdt orientert om sakens utvikling.

Les også (+): Hushjørnet kom 26 centimeter for nær nabogrensa: Fikk 25.000 i bot

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags