La havna være - Bygg p-hus i Skippergata

P-HUS: På parkeringsplassen i i Skippergata ønsker Therese Mæhre at det bygges parkeringshus, framfor i havna.

P-HUS: På parkeringsplassen i i Skippergata ønsker Therese Mæhre at det bygges parkeringshus, framfor i havna. Foto:

Av

Henviser til siste dagers innlegg om forslag til parkeringshus i havna og bruk av denne.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

MeningerÅ ta i bruk den flotteste tomta i byen til parkeringshus er jeg sterkt imot. Denne tomta bør ikke inneha noe ruvende bygg, men aktivitet som foregår på bakkeplan. Det fortjener vi innbyggere i Horten kommune.

Horten kommune eier eksisterende parkeringsplass på nedsiden av Horten Videregående skole i Skippergaten. Deler av denne parkeringsplassen har kommunen forbeholdt ansatte ved rådhuset.

Skal man bygge et parkeringshus bør denne tomten tas i bruk istedenfor havneområdet. Et parkeringshus i Skippergata kan ivareta parkeringsbehovet til hotellet, rådhusansatte, ny videregående skole og ny aktivitet i det gamle skolebygget i Skippergata.

Dette bygget vil ikke ta fra naboer utsikten mot havet og kan bygges i samme høyde som det gamle skolebygget. Ankomst/utkjøring kan foregå mot Strandpromenaden og vil ikke gi mer trafikk enn parkeringshus i Havna og trafikken vil foregå utenfor «sentrum».

Denne tomten er allerede regulert til parkering og vil derfor kreve mindre «byråkrati» og kostnaden blir da lavest mulig.

Innspill om aktivitet som velodrom på taket på et evt parkeringsbygg har jeg ingen formening om, annet enn at det vil nok gi noe lyd, uansett om den ligger i havna eller Skippergata.

La oss få havna til andre hyggeligere aktiviteter enn parkering, et sted med luft, utsikt og fravær av høye bygg. Ja til parkeringshus- I Skippergata.

Therese Mæhre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags