Det virkær som om dressgutta nå igjen står klare te å raide hele havna i by'n vår

HAVNEPARK: – Det må jo ikke på død og liv byggas 20-30 meter opp i været heller da, mener innsenderen med tanke på den planlagte utviklingen i havneområdet.

HAVNEPARK: – Det må jo ikke på død og liv byggas 20-30 meter opp i været heller da, mener innsenderen med tanke på den planlagte utviklingen i havneområdet. Foto:

Av

Vi vanlige og dødelige innbyggerær i Horten kommune, likær å tru at vi har fått dem beste folka inn i styre og stell, utvalg og råd.  Og det ska vi fortsette med å tru på, i hvertfall innte det motsatte er bevist - og forhåpentligvis er'e langt dit.

DEL

MeningerMen det er klart, ingen er feilfrie, ikke engang vi velgerær.  I et svakt øyeblikk er'e lett å bli forført a' litt valgflesk her, no'n sukkertøy der og litt sensuell blonking med høreøyet i valgkampens hete.  Da blir'e jo omtrent som vi gjorde på Værven når vi trengte krana:  Da smørte vi kranbasen på utstyrkaia med drops, han var forresten mest hypp på Doc, men vi endte som regel i samma kø'n allikavæl.

Men er'e mulig å sammenligne Værven og Horten kommune da?  Både ja og nei.  I dissa budsjettvanskeli'e ti'er er'e noen som hevdær at kommunen er på konkursens rand og at rø'lysa blinkær.  Sånn var'e på Værven ævv.  Andre igjen agerer som om alt er på stell og i skjønnaste orden og at framti'a ligger jomfruelig åpen for investeringær og såkalt utvikling, omtrent som da børshaiane, etter en bedre midda' på Park i Sandefjord, var klare te å raide hele skipsbyggeriet på Karl Johans Vern.

Ja det virkær som om dressgutta nå igjen står klare te å raide hele havna i by'n vår.  Da spellær'e ingen rolle om vi får en Berlinmur i glass og betong i enden av Apotekergata - bare dressgutta får oppfylt den våte guttedrømmen sin om å få værra med å utvikle hjembyen sin!  I Jan Broms sin artikkel i Gjenganger'n 7. november kallær de seg bypatriotær og hevder tidligære industribygg har vært en blokade for innbyggeranes aktivitetær i sentrum og mot sjøfronten, intet mindre.

Ja kjære politikere - spør Liv og Villy Skogum hvilket adjektiv de vil bruke på Snøhettas "signalbygg" som de såkalte "ekte hortenserane" så gjerne vil bygge tett innte det gamle Redningsmuseet.  Enhver som er sånn någenlunde oppegående og klarsynt ville vel sagt at det var mere naturlig å få bygd ut mellom Redningsmuseet og bygget der Rustad Resturang solgte noen smårettær før gardina blei dratt for.  Da stengas det ikke for andre enn Sjøsia, Folkets hus og sushibar'n som var pizzabar eller omvendt.  Men det må jo ikke på død og liv byggas 20-30 meter opp i været heller da.

Kjære politikere, jeg bynte med å si at vi kanskje har valgt de beste te å styre for vårs. Men, ja det er flere men her. Hvis dere nå er så blenda av dressgutta sine Blendahvite smil og løfter om full utbygging "no matter what", og godtar og vedtar uten motforestillingær og mere jordnære forslag, og hvis dere ser for dere at småbyen Horten ska blinke sammen med Oslo og New York om å ha et "signalbygg" signert Snøhetta, da trur jeg det er flere enn meg som byner å se på kvaliteten på valgflesket og sukkertøya og øyeblonkinga en gang te!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags