Nå kan vi vel snart gratulere med et jubileum for planene til havneområdet?

FORNYET: HAC-bygget før maling på langsiden. Men hvor lang tid skal det ta og fatte en beslutning?

FORNYET: HAC-bygget før maling på langsiden. Men hvor lang tid skal det ta og fatte en beslutning? Foto:

Av

Da jeg var ung hadde vi mange morsomme «teknikertog» opp Storgata hver 17 mai. De hadde ofte plakater med treffende replikker om enkeltsaker som rørte seg i vårt kjære Horten.

DEL

LeserbrevEn gang hadde de en plakat der det stod skrevet «Vi gratulerer Horten kommune med 50-årsdagen for planene til svømmehallen». Det tok jo gjerne litt tid den gangen også før våre folkevalgte klarte å ta beslutninger.

LES OGSÅ (+): Eddy og Ragnars idé fylte 40 år – da vanket det selvfølgelig kake

Beslutningsvegringen er fremdeles godt fremtredende og nå kan vi vel snart gratulere med et jubileum for planene til havneområdet.

Et fantastisk havneområde ut mot Oslofjorden venter bare på å bli «forgyllet». De gamle lokalene til Essems kabelproduksjon
har blitt «forskjønnet» med et kunstverk på veggen og kommunens drift har flyttet inn. I tillegg setter de opp brakker for å få bedre plass. Hvor lenge skal dette attraktive området vente på å bli en del av det smykket hele havneområdet har potensiale til å bli? Både for tilreisende og Hortens befolkning.

LES OGSÅ (+): – Skal vi bo i dette hølet her? utbrøt Ingeborg (91) da hun så Kjølhalskogen for første gang, nå har hun bodd her i 50 år

Hotellplaner skal vel også snart få sitt eget planleggingsjubileum!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags