Takk, kjære Braarudåsen

BLE VERDSATT: Braarudåsens lindrende avdeling får en varm takk fra pårørende.

BLE VERDSATT: Braarudåsens lindrende avdeling får en varm takk fra pårørende. Foto:

Av

Jeg vil rette en takk mot det flotte Norge har å by på. Til tider er vi bortskjemte , og enser ikke hvor heldig vi faktisk er, som har et helsevesen som fungerer.

DEL

MeningerTakk, kjære Braarudåsen rehablitering, og lindrende avdeling for kreft. Jeg har ikke ord for hvor god og verdifull dere gjorde den siste tiden til vår pappa og moffa.

Vi var innom hver dag, gjerne flere ganger om dagen også. Der stod dere, rak i rygg og tok oss i mot med et genuint smil, og omtanke for oss alle.

LES OGSÅ (+): Feiret 15 år: – Et kjempeviktig sted for pasienter og pårørende

Dere tittet flere ganger innom, og lurte på om det var noe dere kunne gjøre for vår kjære pappa og moffa. Samtidig som dere alltid tok dere god tid til å besvare våre spørsmål og våre undringer. Dere gav oss en klem, og tok oss til side i den tyngste tiden vi ikke kunne forutse, fylt med varme og medmenneskelighet.

Vi har følt oss synlig, og hørt. Ikke minst har vi lært å verdsette tiden vi har med hverandre, og de små tingene i hverdagen. Tusen takk, for mennesker som dere! Vi vil alltid huske dere, og være ekstremt stolt over innsatsen dere har gjort for oss alle.

LES OGSÅ (+): – Pårørende er ikke krevende, de er en ressurs

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags