Rapport fra rennesteinen

SØPPEL: Hvordan ser det ut utenfor der du bor og arbeider? Innsenderen spør.

SØPPEL: Hvordan ser det ut utenfor der du bor og arbeider? Innsenderen spør. Foto:

Av

Sist torsdag var det utflukt med Ruskens venner i Hortens gater. Været var ikke noe må skryte av, men sikten var god og det er det viktigste for oss på slike utflukter.

DEL

MeningerUtstyrt med plastpose og klype og nesen pekende rett ned vandret jeg så utover Storgata. Jo, det lå jo litt «snadder» på fortauet og i rennesteinen. En kam her, litt glasskår der, sneiper, snusputer og et plastdeksel fra en bil, men det det kan ikke betegnes som annet en småtteri.

LES OGSÅ (+): Grisehode til besvær

Så endelig. Utenfor et «vannhull» i Storgata. (Det som ligger like ved Ferjegata): Ah «Gefundenes fressen». Jeg skjønte dette var «min dag» når jeg inspiserte rennesteinen der. Det lå sneip på sneip på sneip på sneip, osv. dandert med snuspute på snuspute på snuspute, osv.

Jeg begynte å telle mens jeg gjorde klypa klar. Det gikk tregt med klype og etterhvert skjønte jeg at jeg måtte jeg gå ned i knestående for å plukke med begge hendene før det kom noen flere «Rusker» og så hvor heldig jeg hadde vært. Lite ante jeg da at jeg hadde mer i vente lengre ute. (Mer om det siden.)

Da jeg noe senere syklet hjem og fikk alt litt på avstand var det glede jeg følte. Jeg skjønte at jeg i dag virkelig hadde gjort meg fortjent til egen klype betalt av kommunen.

Til slutt: Hvordan ser det ut utenfor der du bor eller arbeider?

LES OGSÅ (+): Ruskenaksjonister: – Det var verre i Horten før i tia

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags