– Det er noen som steller blomsterbedene. De syns ikke det er hyggelig å grave i hundebæsj. . .

Av

Er ute på min daglige tur i Hortenskogen. Det slår meg hvor fantastisk by vi bor i.

DEL

LeserbrevEr ute på min daglige tur i Hortenskogen. Det slår meg hvor fantastisk by vi bor i. Vi har allverdens mulighet for flotte naturopplevelser rett utenfor døra. Og strendene ligger klare for en fin sommer. Deilig å ha disse flotte områdene rundt seg.

Det som er litt trist er hunde eiere som ikke gidder å ta med seg avføringen til hunden sin. Og det gjelder spesielt de med små hunder. Kan vel ikke være meningen at vi skal gå i sikksakk rundt dette svineriet. Det er jo også familier med små barn, som har gleden av våre fellesområder. Og som forelder vil jeg ikke si at jeg hadde blitt fornøyd om mitt barn skulle bli tilgriset av hundebæsj.

Naturen og skogen rundt oss, er for alle. Små og store, to- og firbente. Men vi må huske på å rydde etter oss. Så alle kan ha gleden av de fantastiske områdene rundt oss. Det er satt opp stativer med poser rundt omkring. Ta med dere pose, dere som har hund. Ta med dere bæsjen til hunden. Og kast den på et forsvarlig sted. Det gjelder også i blomsterbedene rundt om kring i Horten. Det er noen som steller disse bedene. De syns ikke det er hyggelig å grave i hundebæsj.

En liten jobb for hver enkelt. Men en stor jobb og ubehagelig jobb, om noen andre skal gjøre det for dere hundeeiere. Dette er faktisk en del av det å ta vare på hunden.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags