Neida, Arbeiderpartiet svikter ikke Åsgårdstrand

NY SKOLE: Ap har gjort en hel del for Åsgårdstrand, skriver innsenderne, og nevner ny skole i den forbindelse.

NY SKOLE: Ap har gjort en hel del for Åsgårdstrand, skriver innsenderne, og nevner ny skole i den forbindelse. Foto:

Av

Benn Solem hevder i et innlegg at nesten alle politiske partier svikter Åsgårdstrand. Som belegg for påstanden viser han til Bakkeåsen-saken og spørsmålet om trafikk.

DEL

MeningerImidlertid kan vi forsikre Solem om at Arbeiderpartiet aldri har glemt Åsgårdstrand. For det er ingen tvil om Arbeiderpartiet har gjort mye for Åsgårdstrand de siste fire årene. For å styrke både kunstnermiljøet og byen har det Arbeiderpartiet-ledede flertallet i forrige periode oppgradert Rådhuskvartalet.

LES BENN SOLEMS INNLEGG HER: Nesten alle svikter Åsgårdstrand

Vi har også bidratt til byggingen av et digitalt Munch-senter, som skal profilere merkevaren Munch. Samtidig har vi kjøpt kunstnerboligene i Åsgårdstrand, og gitt de en viktig rolle i videreutviklingen av kunstnerbyen. Åsgården skole har også blitt en flott ny skole. Åsgårdstrand Arbeiderlag mente i sin tid at skolen burde få egen hall fremfor gymsal. Dette var ikke flertallet i kommunestyret enig i. Derfor er vi nå veldig glad for, og fornøyd med, at Arbeiderpartiet med flertall i kommunestyret har gått inn for at det skal bygges et nytt allaktivitetshus i tillegg til den nye skolen. Det styrende flertallet har med andre ord hatt stort fokus på Åsgårdstrand.

Samtidig kan ikke Arbeiderpartiet bare skryte av hva vi har gjort. Enda viktigere er hva vi faktisk vil gjøre i de neste fire årene. I tillegg til å bygge et allaktivitetshus som vil være et tilholdssted for både idrett og kultur i Åsgårdstrand, vil vi bygge en ny barnehage. Dette vil være en viktig investering i Åsgårdstrand som en by der barnefamilier skal føle seg hjemme.

Skal Åsgårdstrand kunne konkurrere med andre deler av kommunen, eller for den saks skyld andre byer, må vi kunne fortelle familier at barna deres vil få en god oppvekst hos oss. Det å sikre alle barn en god oppvekst i Åsgårdstrand vil være blant våre viktigste oppgaver de neste fire årene.

Så er det selvfølgelig ikke slik at det ikke er utfordringer igjen i Åsgårdstrand. Særlig er trafikken en utfordring som må løses. For mange i Åsgårdstrand er den daglige gjennomgangstrafikken en plage. Det skal vi ta på det største alvor. Det er mange utfordringer knyttet til det å finne en varig løsning på trafikkproblemet.

Samtidig er vi ikke i tvil om at det, i dialog med andre offentlige etater, velforeningen i Åsgårdstrand og de som hver dag kjenner utfordringene på kroppen, vil være mulig å finne gode løsninger.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags