Du får flere og bedre nyheter i alle kanaler

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Kjære leser!

Sjansen er stor for at du leser dette på en skjerm. Det er også grunnen til at vi nå tar et betydelig steg i utviklingen av Gjengangeren som Hortens første og største nyhetsleverandør. Vi må prioritere å følge dine valg, og stadig flere av dere forholder seg helt digitalt til vår publisering; på PC-skjerm, mobiltelefon eller nettbrett.

Derfor er vi kommet til et veiskille i Hortens lokalavis: Vi prioriterer journalistikken. Vi må bruke enda mer ressurser på å lage nyheter. Vi skal være Hortens allmenkringkaster.

Vi prioriterer journalistikken. Vi må bruke enda mer ressurser på å lage nyheter.

Audun Bårdseth, redaktør

Derfor gir vi mer digital gass. Og du får litt mindre papir. Fra og med tirsdag 17. april reduserer vi antallet papirutgivelser fra seks utgivelser  i uka til fire ganger i uka. Fra og med tirsdag 17. april får du ikke papiravis på tirsdag og lørdag. Resultatet er at vi får mer ressurser til å lage nyheter, og vil publisere disse 24 timer i døgnet, sju dager i uka, året rundt.

I tillegg utgir vi heretter et digitalt tema-magasin hver lørdag. Dette har fått navnet «Endelig Lørdag» og gjør seg spesielt godt for lesing på nettbrett.

Utviklingen går fort og vi har sammen drevet digitalt nybrottsarbeid de siste årene. Først var all nettpublisering gratis. Det var spennende tider med mye tro og tvil om fremtidige forretningsmodeller for nyhetsformidling. Med årene kom vissheten om at du, i takt med informasjonsstrømmen på nettet, i økende grad var villig til å betale for kvalitet. Ikke bare for lokalnyhetene; for musikk, film og fjernsyn har utviklingen gått i samme retning. For vår del betyr det en økning i hel-digitale abonnenter de siste to årene fra 300 til 1.500. Denne femdoblingen har som logisk konsekvens at antallet  rene papir-abonnenter synker noe.

Det betyr at vi må bruke litt mindre ressurser til å lage papiraviser.

Denne utviklingen utløser følgende løfter fra oss: Du vil få flere og bedre nyheter i alle kanaler. Den digitale nyhetsstrømmen fra Gjengangeren blir løpende oppdatert hele døgnet. Papiravis får du fortsatt, hver mandag, onsdag, torsdag og fredag. Disse vil være mer innholdsrike enn før, og inneholde alle de viktigste nyhetene og reportasjene: De som fortsatt kun foretrekker papiravis, skal selvfølgelig ikke gå glipp av noe.

Gjengangeren har 17.600 daglige lesere, på papir og skjermer. 7.200 av dere er registrert som digitale brukere med full tilgang til alt vårt digitale innhold. Dette innholdet blir nå enda rikere i form av flere nyheter og et nytt, ukentlig magasin.

Kjære leser: Det er ikke noe å vente med: Ta turen til www.gjengangeren.no/registrer og bli med på den digitale reisen sammen med oss. Velkommen!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken