MMA-utøveren fra Åsgårdstrand har blitt en del av Team Brækhus i oppkjøringen til VM-kampen mot svenske Mikaela Lauren i Oslofjorden Concvention Center, bedre kjent som Brunstad her i Vestfold, lørdag.

Sammen med Brækhus' trenerne Jonathan Banks og Ole «Lukkøye» Klemetsen var Hamlet med da det var såkalt public workout i Farmandstredet onsdag ettermiddag.

– Det er en fin mulighet for meg å bli en del av teamet hennes til denne VM-kampen. Å få trene med henne og hennes trenere er svært verdifull boksetrening for meg, selv om denne tradisjonelle boksingen og MMA-boksingen ikke er helt det samme, sier Hamlet, som 2. desember går sin andre proffkamp i MMA i Stockholm.

Bedre blir det ikke

Når det kommer til boksetrening sier han at det ikke finnes et bedre team å være nær enn Cecilia Brækhus sitt.

– Jeg har fått hatt økter med Ole «Lukkeøye» Klemetsen og den legendariske boksetreneren Ulf Johansen. Bedre blir det ikke her hjemme, sier Marthin Hamlet til Gjengangeren.

Han synes også det er moro å få være med i alt ståheien rundt VM-kampen mellom Brækhus og Lauren. Han kommer også til å være med under den offisielle innveiingen til kampen, og håper han og er med å følger Cecilia Brækhus til ringen for kampen lørdag.

LES OGSÅ: – Kampen vil være over i løpet av to runder

(Artikkelen fortsetter under bildet)

 

Kose-seanse

Seansen i Farmandstredet, som direkte oversatt betyr offentlig trening, var i bunn og grunn en promotering av kampen og boksestevnet i Oslofjorden Convention Center.

I tillegg til Brækhus deltok hennes motstander Mikaela Lauren, samt de to nordmennene Anders Eggan og Simen Nysæter. Konferansier for seansen var tidligere toppbokser og nå TV-kommentator Thomas Hansvoll.

– Hovedjobben er gjort, de siste dagene handler nå bare om finpuss og holde kroppen i gang, fortalte Hansvoll, som måtte klare seg uten hortensmannen Christian Ramberg i Farmandstredet onsdag. Ramberg skulle vært til stede, men da Viasat-kollega Daniel Høglund ble syk måtte Ramberg steppe inn og ta programlederjobben for kanalens Champions League-sending onsdag kveld.

LES OGSÅ: Christian Ramberg styrer Viasat-sporten: – Håndball-EM er selve indrefileten

Mye trøbbel

Det er ingen hemmelighet at billettsalget har gått trått for arrangørene av Brækhus-kampen, som denne uka har satt prisen på alle resterende billetter ned til 999 kroner. Det gjelder og de dyreste som tidligere kostet 5.000 kroner.

I tillegg ble det også kjent onsdag at fire av kampene trolig må avlyses fordi motstanderne til de norske bokserne har trukket seg. Det gjaldt blant de to tønsbergbokserne Hadi og Ali Srour – som begge så veldig fram til å bokser proffkamp i hjemfylket.

For nevnte Anders Eggan så det mørkt ut og, mens torsdag meldt arrangøren at de hadde lyktes med å finne en reservemotstander til ham.