En Hortens kunstner som virkelig fortjener oppmerksomhet, er denne månedens utstiller i Galleri Verftsporten. Hennes akrylmalerier og collager fortjener en langt større oppmerksom het enn det hun har fått til nå.

Sine vokste opp i Oslo og en av hennes venninner der, fortalte at hun allerede i ung alder viste talent og interesse for kunst. Hun utdannet seg også innen dette faget. Hun bodde også ganske lenge i Nord-Norge, før hun kom til Horten. Jeg besøkte for noen år siden en kollektiv utstilling hun deltok i på Bjarkøy. Det slo meg allerede da at hun fortjente et langt større publikum enn hun hadde der. Dette er hennes første større utstilling. Jeg synes hun kommer ut av denne med bravur.

For oss som er glad i Horten er det også morsomt å se hvordan denne byen nå kan kjennes igjen i flere av hennes arbeider. Jeg har en collage av henne hvor man kan finne et lite parti fra Fyllinga. På denne utstillingen har hun blant annet en collage hun kaller «Pumpehuset». Dette er fra Borrevannet. Ikke så stort poeng for en kunstner vil jeg tro, men likevel hyggelig for en by patriot å se en slik tilhørighet.

Vil på det sterkeste anbefale et besøk på Sines utstilling de kommende søndager.