(Nettavisen)

Se video! Royane gikk inn i «Skal vi danse»-deltakelsen med et udefinert forhold. Nå har hun lagt det hele på hylla:

Royane Harkati (28) har de to siste ukene imponert både seere og dommere med sine danseferdigheter i «Skal vi danse», og er ifølge poengtavlen blant de beste kjendisene hittil i konkurransen.

At Royane har rytme i kroppen visste kanskje fansen fra tidligere.

Gjennom deltakelse i programmer som «Influenserne» og «Melodi Grand Prix», har drammenseren vist at hun både kan danse og lage et skikkelig sceneshow – og at hun ikke minst legger ned all tid hun har for å prestere best mulig.

Hektisk liv. Droppet kjærligheten

Tid er imidlertid noe 28-åringen gjerne skulle hatt mer av. Som alenemamma til to små gutter, i tillegg til en artistkarriere, er det begrenset med tid til overs for andre ting. Blant annet en kjæreste.

Før «Skal vi danse»-deltakelsen kunne Royane avsløre overfor Nettavisen at hun var i et noe komplisert og udefinert forhold. Nå har hun imidlertid tatt et valg om hva hun vil gjøre fremover.

– Jeg har lagt det hele på hylla, rett og slett. Jeg har nok med meg selv akkurat nå, kunne hun fortelle etter «Skal vi danse»-sendingen forrige lørdag.

Se hele intervjuet øverst i saken!

Les også: Romansespekulasjonene hagler: – Han er ikke veldig sexy

Mye tvil

Det var i en alder av 18 år at Royane ble mamma for første gang, og fire år senere fikk hun et barn til.

Etter at andremann hadde blitt litt eldre, valgte 28-åringen å satse på artistkarrieren for fullt. Noe hun ikke alltid har blitt møtt med som noe positivt.

I 2019 var hun som nevnt med i Discovery-programmet «Influenserne» som fulgte tobarnsmoren på veien mot den store drømmen. Der åpnet hun opp om hvordan hun faglig måtte stå i hva andre måtte mene om henne til enhver tid.

– Jeg får egentlig høre mye rart når folk finner ut at jeg har barn. Ofte sånn: Hvordan er det du får det til? Det er også mange som har tvilt på meg når jeg har sagt at jeg har lyst til å satse på musikken fordi jeg har barn, uttalte Royane den gang.

– Ingen reagerer om det er en pappa som velger å bli artist eller skuespiller, eller hva det nå enn er, når dem har barn. Det er ingen som reagerer på det. Men når man som mamma har lyst til å gjøre det samme, er det plutselig mange som stiller spørsmål. Lurer på hvordan barna egentlig har det, og så videre.

Royane bestemte seg tidlig for at hun ikke skulle la noen fortelle henne hva hun skal gjøre i livet.

Drammenseren er det man ofte beskriver som en vinnersjel med stort konkurranseinnstinkt, og overfor Nettavisen legger hun ikke skjul på at hun legger ned all tid hun har til «Skal vi danse».

– Jeg liker å sette litt høye krav til meg selv, og det er ikke noe tvil om vi skal vinne «Skal vi danse». I hvert fall gjøre alt vi kan for å klare det, uttalte Royane til Nettavisen forrige lørdag.

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdag klokken 19:30.