Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips FA-.cupen: Liverpool trenger ikke suksess i FA-cupen

Søndagskupongen: Tottenham er ikke til å stole på

Oddsdobbel: Ødegaard og Real Sociedad må bryte forbannelsen mot Villarreal

Alpint: Henrik Kristoffersen vinner i Zagreb

Det er et herlig langoddsprogram vi han foran oss søndag. Det skal spilles 11 kamper i den engelske FA-cupen og Liverpool er blant lagene som skal i aksjon. I Spania skal det spilles fem kamper i La Liga, mens det er fire kamper i italiensk Serie A. I Tour de Ski er det duket for vanvittig spennende avslutningsetappe opp monsterbakken og i Zagreb jakter Henrik Kristoffersen en ny verdenscupseier i slalåm.

NB! Onsdag er det ca. 258 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Liverpool - Everton U 3,35 (spillestopp kl 16.56)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Liverpool "valgte" vekk både ligacupen og FA-cupen forrige sesong og forsvant ut i 3. runde i begge turneringene. Da var det kun fokus på Premier League og Champions League. Med 13 poengs ledelse i Premier League og rivalen Everton som motstander søndag, stiller det seg trolig annerledes. Så får vi se hvilken ellever Jürgen Klopp velger å starte med, men han kommer garantert til å gjøre en god del endringer.

Carlo Ancelotti fikk en flott start som Everton-manager med to strake seire, men borte mot Manchester City 1. nyttårsdag ble det som ventet tap. Ligger på 11. plass i serrien med 25 poeng og har svake 2-2-7 på elleve spilte bortekamper. Morgan Schneiderlin er friskmeldt, så får vi hvilken tilnærming Carlo Ancelotti har til denne kampen.

Liverpool er ubeseiret mot Everton i de 20 siste oppgjørene, uavhengig av bane og turnering. Lagene har også møtt hverandre en rekke ganger i FA-cupen og fire av dem siste på Anfield har faktisk endt uavgjort.

Som spillobjekt er dette en vanskelig kamp. Men Liverpool la altså ikke allverden i noen av de hjemlig cupene forrige sesong og Klopp kommer til å rotere en god del etter et steintøft program i det siste. Det blir trolig jevnt og slett ikke utenkelig lagene er like langt etter 90 minutter. Uavgjort til fine 3,35 i odds blir vårt utvalgte spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset