En bekjent av den 22 år gamle kvinnen meldte henne savnet sent tirsdag kveld. Da vedkommende skulle besøke henne, var hun ikke hjemme som avtalt.

Politiet, sivilforsvaret og frivillige mannskaper lette hele natt til onsdag etter kvinnen flere steder i Horten. Rett før klokken 15 onsdag, meldte politiet at kvinnen er funnet.

– Hun er i tilsynelatende god form. Hun ble funnet etter tips fra publikum nede i sentrum, sier operasjonsleder Merete Kvaal i Vestfold-politiet.

Lette i stort område

– Vi har holdt på i hele natt, vi har trappet litt ned på søket i samråd med Hovedredningssentralen, men vi kommer til å fortsette med nye letemannskaper nå når det blir lyst, sa operasjonsleder Per Andreassen ved politiets operasjonssentral i Vestfold like etter klokken 06.00, for kvinnen var kommet til rette.

Det ble gjort søk en rekke steder i Horten, både i sentrum og i skogsområder rundt. Også ved Karljohansvern, ut mot Løvøya og i Indre havn ble det gjort søk.

– Vi har fått flere telefoner fra beboere som har registrert noen med lommelykt i hagene, og det har altså vært letemannskaper, fortalte Andreassen.

Var bekymret for kulda

I tillegg til folk til fots, var det hunder fra både Norske redningshunder og politiet med i søket, båter fra Røde Kors og Sivilforsvaret, samt politihelikopter i lufta. Norsk folkehjelp deltok også i leteaksjonen.