Gå til sidens hovedinnhold

– La ditt hjerte banke for Hortens historiske kulturarv!

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nå må vi ikke bruke mer tid på å finne syndebukker for den situasjonen Gamle Horten Gjestegård nå er kommet oppi! Men tenke positivt fremover, for å kunne redde gården og Horten kommunes historiske kultur arv, for all framtid! Selv om dette kan bli en økonomisk utfordring.

Personlig er jeg overbevist om at dette vil vi greie, hvis vi ikke kun tenker kortsiktig profitt, men bruker alle de kreative personene som bor her i Horten til å komme fram til et felles prosjekt, til det beste for både Gamle Horten Gjestegård og for hele Karljohansvern. For som Kari Frodesen så treffende skrev i sitt leserbrev 02.06.21: Hvis omreguleringen vedtas på kommunestyremøtet 17,06.21 , da er det ingen vei tilbake.

Helt til slutt vil jeg gi Niklas Cederby (Høyre) honnør for at han ikke vil gå på akkord med sin egen overbevisning i denne saken og stemmer derfor imot omreguleringen. Så får vi håpe at kommunestyrerepresentantene ikke blir styrt med en politisk pisk. Men at de vil stemme etter sitt eget hjerte og vil bevare Hortens historiske kulturarv.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.