Kyststien gjennom Horten kommune

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi ser at Kommunen igjen skal SLÅSS for at vi alle skal få gå langs sjøen! Trodde at dette var et utdødd tema. De som styrer og bestemmer for oss i kommunen burde ta seg en tur rundt i landet og se hvordan det er gjort andre steder.

Mange av oss har gått langs kyststien i Østfold og Vestfold, men det viste seg fort at det ikke var mulig å bare gå langs kysten. Vi har gått på svaberg, kulestein og skogsstier pluss både asfalt og grusveier. Det finnes både naturlige hindringer og menneskelige hindringer som grunneiere og gamle boplasser.

Mange steder gir det også kyststien et utrolig flott mangfold at den går i forskjellige biotoper og naturområder. Så kommer spørsmålet: Hvor mange lik skal Horten kommunen gå over, og hvor mye av «VÅRE» skattepenger skal kommunen bruke for å tvinge seg fram på din og min eiendom. Noen eksempler: kyststien i Vestfold fra Stavern til Nevlunghavn, her må du flere steder også bevege deg langt inn i landet. Vi må jo også nevne Steinsnes og Falkensten i Horten. Det samme må du f.eks. langs kyststien i Hurum. Her ligger også gamle hvite hus langs stranda. Det finnes også mange steder nedover i Østfold, Hankø f.eks. hvor du må langt opp i granskogen for å komme videre. Hva ville frontkjemperne i vår kommune sagt dersom kommunen skulle ekspropriert seg inn på verandatrappa deres.

NEI, nå må de som MÅ ha kyststien langs kysten ta seg selv godt i nakken og ta til fornuften. Se dere rundt i andre kommuner og trå varsomt. Igjen NEI, ikke brøyt dere fram. Det blir aldri noe godt naboskap av slikt.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.