Vil du være statist i «Vikingane»? Nå har du sjansen!

KLAR FOR VESTFOLD: Tønsberg-mannen Jonas Torgersen (til høyre) står bak en av Norges mest populære TV-serier i nyere tid, Vikingane. Nå skal sesong tre legges til hjemtraktene. Her på innspillingen av serien med skuespiller Richard Skog som spiller Sturla Beinknuser.

KLAR FOR VESTFOLD: Tønsberg-mannen Jonas Torgersen (til høyre) står bak en av Norges mest populære TV-serier i nyere tid, Vikingane. Nå skal sesong tre legges til hjemtraktene. Her på innspillingen av serien med skuespiller Richard Skog som spiller Sturla Beinknuser. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

«Vikingane» trenger statister til sesong 3, og de vil ha med nettopp deg.

DEL

(Tønsbergs Blad) Tredje sesong av TV-serien «Vikingane» skal spilles inn på Midgard vikingsenter høsten 2019. Nå ser de etter statister til innspillingen, og håper at vestfoldinger kjenner sin besøkstid og tar kontakt.

LES OGSÅ: Vikingane sesong tre spilles inn på Midgard (+)

– Det er stor stas for oss at Midgard skal brukes som innspillingssted, men ekstra stas er det om vestfoldinger også blir å se på skjermen, skriver Midgard vikingsenter i en pressemelding.

Innspillingen vil foregå i Oslo og på Midgard vikingsenter mellom 12. august og 20. september, og de ønsker seg både vikingkvinner, -menn og -barn i alle aldre.

Om du ønsker å være med på Vikingane sesong 3 i 2020, ta kontakt med vikinganestatist@gmail.com.

Artikkeltags