Swingte julen inn

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Swinglett holdt sin årlige julekonsert i går kveld, og hadde med seg Marianne Antonsen som solist. Sammen vartet de opp med sanger som varmet i vinterkulden.

DEL

Julekonserten "Swinging Home for Christmas" var en stemningsfull opplevelse med sakrale, tradisjonelle perler, kombinert med Swingletts swingende julefavoritter.

Del


Sangensemblet "Swinglett" startet opp i 1978 med 12 personer fra Holmestrand, da med det formål og synge svingende musikk, og derav har de også fått sitt navn. Siden den gang er koret blitt større, og har nå også mange medlemmer fra Horten. Swinglett var derfor på hjemmebane i går kveld.


Programmet på gårsdagens konsert var mildt sagt variert, hvor sangene hadde det til felles at de alle kunne puttes i kategorien "julesanger".

Publikum fikk servert alt fra tradisjonsrike, skandinaviske til amerikanske mer swingbaserte julesanger, og storkoste seg med det. Metodistkirken latet også til å være den perfekte arena for dette koret, da det så å si var fullt på radene.

Koret hadde på flere av sangene laget sine "egne" versjoner, noe som gjorde at de gamle, tradisjonsrike julesangene fikk nye bein å gå på, og ble friske innslag i konserten. Mange av korets medlemmer figurerte underveis som solister, og samlet sett var det en variert, publikumsvennlig julekonsert av høy kvalitet.


For anledningen hadde koret fått med seg Marianne Antonsen fra Østfold som solist. Antonsen har lenge vært ønsket av koret som solist. I går viste hun hvorfor hun er så ettertraktet.


– Jubelen sto i taket da vi fikk vite at vi fikk med oss Marianne Antonsen på disse julekonsertene. Med Mariannes stemmeprakt som krydrer det hele håper vi å kunne gi publikum et uforglemmelig juleminne, skrev Swinglett i sin pressemelding tidligere i år.

Bli tilhenger av Gjengangeren.no på Facebook.

Artikkeltags