Som så mange ganger før våknet Jitse Buitink opp med en ide. Hva med å lage et TV-konsept hvor blonde jenter kjemper om å bli årets blondine?


Etter en liten rekrutteringsrunde på Facebook sto han igjen med tre deltakere som skal konkurrere i TV-konseptet «Blondinekampen». Nettserien skal vises på gjengangeren.no og starter allerede søndag.

Se smakebit fra serien i videoen øverst i artikkelen!


– Dommeren skal i hver episode kåre en vinner. Blondinene kan vinne enten på underholdningsverdi eller dyktighet. Det skal også kåres en hovedvinner i et sjuende og siste program. Denne vinneren kårer leserne via en sms-avstemming, forteller Buitink.

Paradise-deltakere

De tre blondinene som deltar er Aurora Gude (21) fra Nøtterøy, som akkurat stakk av med seieren i TV3-programmet «Paradise hotell»:

 

Glamourmodell «Dolla» Alexandra Rødset (23) fra Ålesund, som har blitt sammenliknet med realitykjendisen Nicole «Snooki» Polizzi fra MTV-serien «Jersey Shore»:

 

Lene Antonsen (23) fra Horten. Lene har blant annet vært med i TV3-seriene «Fristet» og «Paradise hotell» og er også å se på TV Vestfold som stuntreporter:

 

– Jeg er kjent for ikke å ha noen grenser. Jeg driter i hva andre synes om meg og synes det er gøy å ta en utfordring. Jeg var såpass ung første gangen jeg var på TV at nå har folk sagt så mye om meg at jeg ikke bryr meg, sier Lene Antonsen til Gjengangeren.

LES OGSÅ: Lene (23) sjekket inn på «Paradise Hotel»

Premiere søndag

Både Antonsen og Buitink er spente på hvordan «Blondinekampen vil bli tatt imot.


– Meningen er ikke å stigmatisere blondiner. Dette gjør vi kun for å underholde og forsøke å lage god TV, sier mannen bak konseptet.

LES OGSÅ: Jitse sang mens han fikk leggene barbert

I første episode får du bli med ned til havna i Larvik hvor de tre deltakerne (på fattig vis?) skal sjarmere mannskapet om bord i KNM «Storm».

Hvordan det går kan du se på gjengangeren.no søndag ettermiddag. En ny episode kommer de seks neste søndagene med en finale 27. juli.