Kreften kom tilbake, Ingrid Bjørnov avlyser

KREFTSYK: Ingrid Bjørnov håper på «å komme grusomt tilbake», melder hun selv på Facebook.

KREFTSYK: Ingrid Bjørnov håper på «å komme grusomt tilbake», melder hun selv på Facebook.

Artikkelen er over 3 år gammel

Ingrid Bjørnov avlyser vårens turné «Steinway to Heaven». Dette inkluderer artistens show på Bakkenteigen 25. april.

DEL

(Tønsbergs Blad) – Vi har dessverre kommet opp i en uventet og trist situasjon i forbindelse med Ingrid Bjørnov – og hennes show/turné «Steinway to heaven», skriver produsenten Backstage i en pressemelding.

Ny kreftdiagnose

Bjørnov fikk en kreftdiagnose en uke før premieren på sitt nye show. Hun ble raskt tatt hånd om av leger/sykehus og fikk på senhøsten beskjed om at det så ut til å ha gått bra.

– Hun gjennomførte hele høstturneen, med kun endring på noen få forestillinger, som vi fant nye datoer til. For to dager siden fikk hun beskjed om at det nå var kommet tilbake, og vi må derfor avlyse resten av turneen, slik at hun raskt får gjennomført nødvendig behandling, opplyses det videre.

LES OGSÅ: Kreftsyk Kim Larsen må avlyse konserter, men satser på å spille i Tønsberg

Det betyr at altså at 34 forestillinger og flere utsolgte hus blir berørt. Alle som har kjøpt billetter til forestillingen, henvender seg der de er kjøpt, for refusjon.

– Vi beklager den oppståtte situasjonen, men Ingrid vil nå bruke tiden på å bli frisk, slik at hun kan komme tilbake på scenen igjen, om ikke lenge.

– Med tungt hjerte

Ingrid  Bjørnov har selv lagt ut en melding om situasjonen som nå har oppstått, på Facebook: 

– Så kom kreften. Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv sykmelding gjennom høsten. Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill. Det er med tungt hjerte jeg avlyser resten av «Steinway to Heaven»-turneen. Legger meg i de beste hender, håper å komme grusomt tilbake, skriver hun der.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.