Avlyser to forestillinger

OVERRASKET: Arrangementansvarlig for Bakkenteigen, Linda S. Berglund, er sjokkert over avlysningene til Drammen Artistbyrå.

OVERRASKET: Arrangementansvarlig for Bakkenteigen, Linda S. Berglund, er sjokkert over avlysningene til Drammen Artistbyrå. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Drammen Artistbyrå avlyser sine to forestillinger «Beatlemania 1967» i Hjertnes Kulturhus og Bakkenteigen kulturhus i november.

DEL

(Tønsbergs Blad) Grunnen til avlysningene skal være lave salgstall i forkant av forestillingene. Arrangementsansvarlig for Bakkenteigen kulturhus, Linda S. Berglund, synes avlysningen er svært uheldig.

Uvanlig

– Vi kan ikke huske å ha opplevd at en arrangør trekker et arrangement fordi de mener publikumsoppslutningen er for dårlig to uker før forestillingen, forteller hun i en pressemelding.

LES OGSÅ: Avlyser på Nøtterøy på grunn av sykdom

Til Tønsbergs Blad sier hun at de svært sjelden opplever avlysninger med mindre det gjelder akutt sykdom rett før.

– Vi ønsket å avvente situasjonen på grunn av at vi har erfaring med at en del kjøper billetter i siste liten, og at det i tillegg kan være bra salg i døra den aktuelle dagen. Det er veldig synd for publikum når sånne avlysninger skjer, men det er dessverre ikke noe vi kan gjøre noe med, sier Berglund.

Artikkeltags