"Frosk"-gutta utsolgt på få timer

GJENSYN: Kjetil Kristoffersen stilte gladelig scenen til rådighet for de to gamle kompisene fra Frosk: Alf Henriksen og Tom Reksjø

GJENSYN: Kjetil Kristoffersen stilte gladelig scenen til rådighet for de to gamle kompisene fra Frosk: Alf Henriksen og Tom Reksjø Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Nitti prosent av billettene ble revet bort på lørdag. Resten forsvant i løpet av få timer etter.

DEL

Lørdag ble det kjent at Alf Henriksen og Tom Reksjø fra Hortens-bandet "Frosk" skal lage en kabaret bygget på gammelt og nytt. Konserten går av stabelen 30. april - natt til 1. mai - på Publicom Scene.

ÅSTED: Natt til første mai blir det gjensyn med Tom Reksjø og Alf Henriksen fra Frosk. Det skjer på Publicom Scene.

ÅSTED: Natt til første mai blir det gjensyn med Tom Reksjø og Alf Henriksen fra Frosk. Det skjer på Publicom Scene. Foto:

Rakk du ikke å skaffe deg billetter i tide? I så fall er du i godt selskap. Publicom har fått mange henvendelser fra folk som var litt for treige i avtrekkeren.

– Jeg hadde ikke ventet at billettene skulle selges ut fort, sier Publicom-gründer og arrangør Kjetil Kristoffersen.

– Ingen av våre arrangementer har blitt utsolgt raskere enn dette.

Da snakker vi om konserter med populære artister som:

Hanne Boel

Ole Paus

Magnus Grønneberg

... og mange andre.

– Vi legger opp til 40-50 konserter i året, og da er det ikke kjellerband vi presenterer, men kjente og populære artister. Det er utrolig moro at gutta fra Frosk hevder seg så godt sammenlignet med de andre vi har hatt her. Dette sier noe om det de gutta leverte for 40 år siden, sier Kristoffersen. – Det er tydeligvis noe folk fremdeles setter stor pris på. Det er enormt mange mennesker som ikke rakk å skaffe seg billett, konstaterer Kristoffersen, og legger til:

– Vi fikk jo også veldig god dekning i Gjengangeren på lørdag. Vi kunne ikke bedt om en bedre lansering.

– Blir det ekstraforestillinger?

– Det må bli opp til Tom Reksjø og Alf Henriksen. Du får snakke med dem. Det skal ikke stå på oss, sier Kristoffersen.

Alf Henriksen har allerede blitt orientert om at konserten er utsolgt.

– Det er jo strålende! Veldig, veldig hyggelig at så mange vil komme og høre på oss. Det betyr vel at dette er noe mange har ventet på.

– Har dere rukket å snakke om muligheten for ekstrakonserter?

– Vi skal se hva vi kan få til. I løpet av dagen eller morgendagen blir vi forhåpentligvis enige om noe, og da får vi komme tilbake til det. Noen dato har vi ennå ikke blitt enige om, men vi skal prøve å sette opp en konsert til.

Artikkeltags