Typer og gitarer

Noe for alle: Effektbokser, reimer, gitarer og mye mer ble vist fram og prøvespilt under gitarshowet.ALLE OTO: KJETIL BROMS

Noe for alle: Effektbokser, reimer, gitarer og mye mer ble vist fram og prøvespilt under gitarshowet.ALLE OTO: KJETIL BROMS

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

I helga ble salen på Best Western til et drømmeland for gitarfolk fra fjern og nær under Reverb guitar show.

DEL

Med mange lokale aktører og gitarer og forsterkere i lange baner var det mye å se på under Reverb guitar show på Best Western Horten Hotel i helga.
– Her finnes alt fra plekter til gitarer av topp, topp kvalitet, sier Finn Kjeldsberg, som arrangerer gitarshowet sammen Ronnie Nebulung.

Fire lokale

Kjeldsberg forklarer at fokuset er på vintage, spesial og eksklusiv.

– Profilen vår er å ha ting du ikke finner i en vanling kjedebutikk.

De fire lokale gitarfirmaene Plekter, JP´s Guitars, Nebelung og Stensrud Musikk var blant produsentene på messa.

– Vi var kjempespente. Det er første gang vi gjør dette, men det ser ut til at mange liker initiativet. Vi er veldig fornøyde, sier Kjeldsberg.

Musikalsk

Border, vegger og gulv var dekket med utstyr nok til å gi selv de mest hardbarka gitarentusiastene noe å sikle etter. Salen på hotellet var en godteributikk for musikere på jakt etter unikt utstyr.

– Jeg aner ikke hvor mane gitarer det er her, da er det nesten bare og begynne å telle. Men det har nok sjelden vært så mange gitarer på samme sted i Horten, smiler Kjeldsberg.

Rundt omkring satt folk tett i tett for å prøve diverse godbiter. De mange gitarriffene ble en passende bakgrunnsmusikk i lokalet på Best Western Horten Hotel.

– Det vi ser er at folk tar seg god tid. De kommer, tar en runde og ser på ting, tar en pause og kommer inn igjen. Her har vi en lounge rett utenfor der folk kan sitte og slappe av, sier Finn Kjeldsberg.


Mer akustisk

Kjeldsberg forteller at neste års utgave både vil bli større og inneholde mer akustisk.

– Det er en del som har ønsket seg mer akustisk. Neste år blir det litt større, mer akustisk og flere produsenter.

Artikkeltags