Begeistret Bakkenteigen

ROTEKTE: Marvin Amoroso, Kim Fairchild, Marvin C. Cummings og Noora Noor fikk folk til å tro at de var i sørstatene. Begge foto: Trude Brænne Larssen

ROTEKTE: Marvin Amoroso, Kim Fairchild, Marvin C. Cummings og Noora Noor fikk folk til å tro at de var i sørstatene. Begge foto: Trude Brænne Larssen

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

En nesten fullsatt sal lot seg fullstendig forføre av firkløveret som var solister i konsertversjonen av Porgy and Bess.

DEL

Med Marinemusikken som fartøy, ble folk fraktet langt av gårde, helt til Catfish Row i Charleston i Sør-Carolina i 1930-årene.
Noora Noor sang «Summertime» og en måte ingen har hørt den framført før, med sine egen hese signatur, mens Marvin C. Cummings som Porgy fikk hjerter til å blø i medfølelse over hans tapte kjærlighet.
Publikum kvitterte med voldsomme applaussalver, ikke bare mellom hvert nummer, men også til vokale og instrumentale soli underveis.
– Jeg har aldri opplevd maken, sa en ellevill Kim Fairchild til Gjengangeren, backstage etter konserten. – For et publikum! Er de sånn alltid?
Vi vet ikke om vi husker begeistring i så stor grad som den de frammøtte torsdag kveld ga uttrykk for.
– Og nå skal dere videre til Nøtterøy, Skien, Arendal og Oslo. Det blir vel mer enn nok?
– Nei! Nei, vi kunne turnert med dette i hele Norge, fra Alta til Arendal. Vi skulle hatt 20 konserter i stedet for fem! mente Fairchild.
Marvin C. Cummings var enig.
– Dette ga mersmak. Er det Nøtterøy i morgen Vi gleder oss allerede.


 

Artikkeltags