Som vanlig utgjør deltakerne et vidt spenn av personligheter. Her er litt av det TV2.no skriver om deltakerne fra Vestfold, som alle skal kjempe om å vinne ny bil og hytte.

Vestfolding skal sabotere

■ Lasse Bergseter (49) fra Barkåker, bosatt i Stokke:

Fastslår at han kommer til å sabotere på Farmen. Lasse er samboer og har en 22 år gammel sønn. Å ikke kunne snakke med disse to hver dag, er det han gruet mest for. Maskinføreren beskriver seg selv som arbeidsom, blid og sjarmerende, og gleder seg til å slippe stresset fra sosiale medier og hverdagens jag.

– Taktikken for å vinne farmen er å passe på at de andre ikke får så mye mat, men jeg skal ha en del mat selv, sier Lasse, som også lover triksing og luring rundt ukeoppdragene i sin introduksjonsvideo.

Svigermors drøm

■ Marius Hofsøy (23) fra Horten:

Den single fengselsbetjenten beskriver seg selv som svigermors drøm, en hyggelig fyr som liker å ta ting på sparket. Han går heller ikke av veien dersom han skulle treffe kjærligheten under TV-innspillingen.

– Jeg tror jeg kommer til å komme langt, og kanskje vinne farmen. Jeg har kanskje en liten dose flaks, og masse vinnermentalitet, fastslår han.

LES OGSÅ: Ivrige vikingmødre bak symaskinene

«Du er gæren, hva har du gjort?»

■ Kari-Lise Vangen (50) fra Holmestrand:

Ungdomsskole-lektoren er skilt mamma til fem i alderen 14 til 25 år. Skittent spill og sabotasjer er ikke hennes stil, men hun avskriver ikke metodene helt.

– Jeg liker det ikke, bortsett fra hvis jeg føler noen fortjener det, sier hun til TV2.no.

Det var datteren hennes som meldte den dyreglade moren på programmet.

– Først tenkte jeg «du er gæren, hva har du gjort?». Men jeg ønsker meg gård, og er glad i naturen, forteller Kari-Lise.

Taktikken blir å følge magefølelsen, være venner med folk og gjøre de andre deltakerne avhengige av henne.

Lette i Vestfold

Programleder i år er fortsatt tidligere Farmen-vinner Gaute Grøtta Grav. Farmen-staben var tidligere på jakt etter en gård i Vestfold (+) der programmet kunne spilles inn, men landet på en gård i Østfold i stedet.