Stiller sterkt fra Vestfold i årets Farmen-sesong

FRA VESTFOLD: Marius Hofsøy fra Horten (t.v.), Kari-Lise Vangen fra Holmestrand og Lasse Bergseter fra Barkåker/Stokke deltar i TV2s kommende sesong av Farmen.

FRA VESTFOLD: Marius Hofsøy fra Horten (t.v.), Kari-Lise Vangen fra Holmestrand og Lasse Bergseter fra Barkåker/Stokke deltar i TV2s kommende sesong av Farmen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Blant 14 nordmenn som skal delta i Farmen på TV2, er hele tre av dem fra Vestfold.

DEL

Som vanlig utgjør deltakerne et vidt spenn av personligheter. Her er litt av det TV2.no skriver om deltakerne fra Vestfold, som alle skal kjempe om å vinne ny bil og hytte.

Vestfolding skal sabotere

■ Lasse Bergseter (49) fra Barkåker, bosatt i Stokke:

Fastslår at han kommer til å sabotere på Farmen. Lasse er samboer og har en 22 år gammel sønn. Å ikke kunne snakke med disse to hver dag, er det han gruet mest for. Maskinføreren beskriver seg selv som arbeidsom, blid og sjarmerende, og gleder seg til å slippe stresset fra sosiale medier og hverdagens jag.

– Taktikken for å vinne farmen er å passe på at de andre ikke får så mye mat, men jeg skal ha en del mat selv, sier Lasse, som også lover triksing og luring rundt ukeoppdragene i sin introduksjonsvideo.

Svigermors drøm

■ Marius Hofsøy (23) fra Horten:

Den single fengselsbetjenten beskriver seg selv som svigermors drøm, en hyggelig fyr som liker å ta ting på sparket. Han går heller ikke av veien dersom han skulle treffe kjærligheten under TV-innspillingen.

– Jeg tror jeg kommer til å komme langt, og kanskje vinne farmen. Jeg har kanskje en liten dose flaks, og masse vinnermentalitet, fastslår han.

LES OGSÅ: Ivrige vikingmødre bak symaskinene

«Du er gæren, hva har du gjort?»

■ Kari-Lise Vangen (50) fra Holmestrand:

Ungdomsskole-lektoren er skilt mamma til fem i alderen 14 til 25 år. Skittent spill og sabotasjer er ikke hennes stil, men hun avskriver ikke metodene helt.

– Jeg liker det ikke, bortsett fra hvis jeg føler noen fortjener det, sier hun til TV2.no.

Det var datteren hennes som meldte den dyreglade moren på programmet.

– Først tenkte jeg «du er gæren, hva har du gjort?». Men jeg ønsker meg gård, og er glad i naturen, forteller Kari-Lise.

Taktikken blir å følge magefølelsen, være venner med folk og gjøre de andre deltakerne avhengige av henne.

Lette i Vestfold

Programleder i år er fortsatt tidligere Farmen-vinner Gaute Grøtta Grav. Farmen-staben var tidligere på jakt etter en gård i Vestfold (+) der programmet kunne spilles inn, men landet på en gård i Østfold i stedet.

Artikkeltags