For å si det mildt, så har vi det forferdelig her vi bor akkurat nå. Det har vart noen år etter Espira barnehage startet, da foreldre bringer mellom 07.00 og 09.00 på morgenen og henter mellom 15.00 og 17.00 på ettermiddagen.

Vi har ikke sett så mye stygg kjøring i krysset hvor vi bor, og blinklys er det ingen som vet hva er, så politiet kunne gjerne tatt seg en tur. Imidlertid er dette ikke vårt største problem, for etter at kommunen siden i slutten av oktober og fram til i dag har gravd med store gravemaskiner, kjørt med lastebiler med grov pukk, grus og sand, dunket så huset står og rister og bilder beveger seg på veggene, så blir man oppgitt, og vi vet ikke hvor lenge det kommer til å vare.

Dog det største hjertesukket nå er all trafikken som nevnt ovenfor er alt støvet dette bringer. Det er nesten umulig å puste på grunn av alt som virvler opp. Vinduene og huset er helt skitnet til, og å ha dørene på verandaen oppe når det er på det verste, er håpløst.

Til og med blomstene i verandakassene er grå av støv, og hørselen med alt bråket rundt her blir skadelidende. Vi må rope til hverandre for å høre når det er på det verste. Det at de må jobbe for å ordne rørsystem og annet forstår vi, men vi oppfordrer foreldre som bringer og henter i barnehagen til å ta med ro når de kjører forbi krysset her, slik at vi som bor her kan sitte ute når det er mulig.

Hilsen fra frustrerte pensjonister i Framveien 7.